Menu

Cart

ALCAPLAST Сифони и структури за вграждане

ALCAPLAST Сифони и структури за вграждане за баня ALCAPLAST Сифони и структури за вграждане за баня

Фирмата ALCAPLAST е създадена през 1998г. като дружество с ограничена отговорност. Днес ALCAPLAST е един от най-големите производители на санитарен фаянс в Централна и Източна Европа. Освен традиционното си продуктова гама на пълнещи и промиващи клапани, тя също така произвежда структури за вграждане за WC, пластмасови казанчета, сифони за баня и под-душови сифони. Основна продуктова гама на компанията също така включва сифони за мивки и аксесоари.

 

Неотдавна са добавени към гамата и линейни сифони, подови сифони, както и широк набор от аксесоари.Дизайн и качество играят незаменима и ключова роля във философията на компанията. Портфолиото на компанията е разработено в продължение на много години и опит с дължимото внимание. Компанията е въвела стандарти за качество в съответствие сISO 9001:2001. Всички продукти са пуснати на пазара, след като са били успешно тествани и сертифицирани в акредитирани съоръжения за изпитване в ITC Zlín и ОФИ Виена.

 

ALCAPLAST 1

 

 

ALCAPLAST в момента се ползва от господстващо положение на пазарите в Чехия, Словакия, Унгария, Полша, Русия и балтийските държави, и има значителен пазарен дял в арабския свят.

 

ALCAPLAST 2

ALCAPLAST 3

ALCAPLAST 4

* Разгледайте продуктите на ALCAPLAST *

Последно променена вЧетвъртък, 11 Юни 2015 13:16

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.