Menu

Cart

AQUATHERM Иновативни тръбопроводни системи

AQUATHERM Иновативни тръбопроводни системи AQUATHERM Иновативни тръбопроводни системи

AQUATHERM обръща особено внимание на екологичното производство, обработката и високото качество на своите продукти. AQUATHERM Ви предлага полипропиленови тръби с стъклофибър и фасонни части за тях.

 

Качеството на суровините дава огромно отражение на качеството на цялата продукция. Заради това AQUATHERM изпитва (с помощта на центъра за изследване на пластмасови материали в град Вюрцбург и центъра по хигиена в град Гелзенкирхен) хигиенните свойства и нормата на натоварване на суровините по време на производството и след това.

 

За тази цел фирмата създаде собствена лаборатория за изследване в завода в град Аттендорт. Местонахождението гарантира не само постоянна проверка на качеството, но и непрекъснато развитие на основните суровини, за да създава различни продуктови направления, като и иновативни материали за нови области на приложение.

 

В резултат от постоянните изследвания се създават нови тръбни суровини FUSIOLEN PP-P,FUSIOLEN PP-R C или FUSIOLEN PP-R FS като основа на бъдещи успехи на системите:FUSIOTHERM, CLIMATHERM, AQUATHERM-LILAC и FIRESTOP.

 

Модерният процес по контрол допринася за оптимално качество на продуктите. По този начин само безупречната стока се допуска на пазара. Всички доволни клиенти в над 70 страни, както и многобройните сертификати, потвърждават високото качество на продукта AQUATHERM.

 

AQUATHERM FUSIOTHERM система за питейна вода

 

AQUATHERM FUSIOTHERM система за питейна вода

Изключителна техническа гъвкавост на системата FUSIOTHERM е наложила търсенето й в повече от 25 страни. Поради това тя намира приложение в много области и се доказва като една от най-добрите тръбопроводни системи.

 

Към системата FUSIOTHERM спадат различни видове тръби SDR 11, SDR 7.4, SDR 6. Това се допълва и от: тръба със стъклофибар SDR 7.4 и тръба с алуминиева вложка SDR 7.4. Към това се начисляват още 450 вида фасонни части и свързващи елементи, като вентили и сферични кранове.

 

AQUATHERM CLIMATHERM - Система за климатични и отоплителни инсталации

 

Тръбна система CLIMATHERM е разработена за приложение във всички сфери, с изключение за питейни нужди.

 

Освен всички приложения на PP-R, CLIMATHERM предлага по-голяма пропускателна способност поради по-тънката си стена в сравнение с FUSIOTHERM. Предлагат се тръби с външен диаметър от 20мм до 160мм, както и от 200мм, 250мм и 315мм.

 

AQUATHERM CLIMASYSTEM - Отоплителни и охладителни системи

 

AQUATHERM CLIMASYSTEM - Отоплителни и охладителни системи

Площни (панелни) отоплителни и охладителни системи за таван, стени и други приложения.

Удовлетвореността и постиженията на човечеството зависят до голяма степен от климатичните условия на заобикалящата го среда. С нарастване на температурата, нарастват работната ефективност и комфорт. Неоптималният климат в помещенията, следствие от неподходяща температура, шум или течение, допринася зо по-ниска ефективност при работа.

 

AQUATHERM FIRESTOP - Противопожарни спринклерови системи

 

AQUATHERM FIRESTOP - Противопожарни спринклерови системи

Трудно запалима система FIRESTOP намира приложение в спринклерните инсталации, които се използват за противопожарна безопасност. Податливите на корозия и нуждаещите се от често обслужване метални спринклерни системи принадлежат към миналото. FIRESTOP е единствената немска пластмасова тръбопроводна система, която има сертификат за пожарна безопасност в Германия (VdS).

 

* Разгледайте продуктите на AQUATHERM *

Последно променена вСряда, 12 Август 2015 11:21

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.