Menu

Cart

Обзавеждане за баня

Има много култури, които придават особено значение на ежедневната хигиена отвъд почистването на тялото. Това е времето, което посвещаваме на себе си, може би най-интимният момент от целия ден. И тъй като ще прекарате мужду две и тре години от живота си в банята, защо да не я превърнем в пространство, което освен функционално е и приятно?

 

Обзавеждане за баня

 

При нас ще откриете всички необходими елементи, за да оформите пространството на Вашата баня, Вашето лично пространство за релакс, в което можете да постигнете отличен баланс между тялото и духа. От неутрален стил до най-авангарден дизайн, форми, обеми, цветове и аромати, интуитивни системи, които остават незабелязани, но провят ежедневието ни по-лесно и по-приятно.

 

Пространството, което вече от десетилетия е спряло да бъде чисто функционална зона, за да се превърне в зона, където можем да намерим топлина, комфорт и спокойствие, от които се нуждаем за нашето физическо и психическо благополучие.

 

Обзавеждане за баня 1

 

Обзавеждане за баня 2

 

"Банято може да бъде идеалното пространство, където да намерите себе си, да останете с мислите си. Трябва задължително да се разглежда така - Банята!"

Joan Lao, дизайн за сетивата.

 

Сортирай
Резултати 1 - 21 от 177