Menu

Cart

GROHE ALLURE Перфектното качество и красота

GROHE ALLURE Перфектното качество и красота GROHE ALLURE Перфектното качество и красота

GROHE ALLURE / GROHE ALLURE F-DIGITAL

Перфектното качество и красота

 

Серията GROHE ALLURE съчетава майсторска изработка и прецизна техника. Със своята елегантна и изтънчена комбинация от извивки, цилиндри и кубове, дизайнът на GROHE ALLURE внушава истинска автентичност и чувство за непреходна стойност.

 

grohe allureЛюбителите на изчистените линии ще обикнат спускащите се линии и отворения правоъгълен чучур на GROHE ALLURE, доставящ естествено водно усещане - чисто чувствено изживяване. Той е оригинален и автентичен, предлагайки два различни стила ръкохватки: обикновена единична ръкохватка или елегантен троен дизайн. Неговият строг дизайн е допълнен от две уникални технологии на GROHE SilkMove, за несравнимо плавни движения на ръкохватката и GROHE StarLightза интензивен блясък. Тук качествената изработка и стилният дизайн се обединяват в един истински неустоим продукт.

 

grohe allure 1

 

В серията ALLURE на GROHE ще намерите голяма гама от майсторски изработени и висококачествени смесители за умивалник (едноръкохваткови и двуръкохваткови,  за стенен и стоящ монтаж), смесители за вана и душ, смесители за вгражданетермостатни смесители, смесители за монтаж в пода и аксесоари като: държачи за чаши, сапунерки, дозатори, халки и поставки за кърпи и хавлии, закачалки и още.

 

Награди за дизайн

if-product-design-award-2013red-dot-design-award-2013

grohe spa logo

 

Последно променена вВторник, 02 Януари 2018 19:54

Медия

GROHE ALLURE

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.