Menu

Cart

GROHE Бъдещето в обзавеждането за банята

GROHE Бъдещето в обзавеждането за банята GROHE Бъдещето в обзавеждането за банята

GROHE

Бъдещето в обзавеждането за банята

 

През изминалото изложение ISH 2011 в Frankfurt, Germany GROHE показаха своите новости в света на банята, като заложиха на изключително изчистеният дизайн, новите технологии и иновации и най-вече на зелената идея за пестенето на най-важното в световен мащаб Водата.

 

На своя щанд представиха най-новите си продукти, спиращи дъха със своят дизайн и технологии използвани в тях. Най-отличаващи бяха GROHE Allure Gravity, GROHE Ondus Dicitecture, GROHE Kitchen - Grohe Red и Grohe Blue, GROHE Rainshower Icon и Структурите и бутоните за вграждане на GROHE.

 

GROHE Allure Gravity - се отличава със своя изключително изчистен дизайн, допринасящ за по-голямо пространство и наслада от използването на Вашата баня.

 

GROHE Ondus Dicitecture - е бъдещето за банята. Представете си чрез дигитален тъчскрийн екран да можете да управлявате всички действия на Вашата смесителна батерия като: с едно натискане на екрана ще може да избирате вида на водната струя /душ, хидромасажор/, налягането, температурата, дори да си пуснете любимата музика и всичко това само с едно натискане на дисплея. Е всичко това вече е реалност благодарение на GROHE Ondus Dicitecture.

 

Също на щанда присъстваха моделите смесители за кухня Grohe Red и Grohe Blue, позволяващи да имате винаги топла и студена вода във Вашата кухня само с пускането на смесителя.Също така можеше да видите GROHE Rainshower Icon отличени с множество международни награди за дизайн и разбира се последните модели на бутоните и структурите за вграждане на WC, биде и умивалник.

Последно променена вПетък, 19 Юни 2015 14:22

Медия

GROHE

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.