Menu

Cart

HANSGROHE Смесители за кухня. Нашата рецепта за успех и повече забавление в кухнята

HANSGROHE Смесители за кухня. Нашата рецепта за успех и повече забавление в кухнята HANSGROHE Смесители за кухня. Нашата рецепта за успех и повече забавление в кухнята

HANSGROHE Смесители за кухня.

Нашата рецепта за успех и повече забавление в кухнята се казва SELECT

 

Едно докосване по-напред в кухнята

Новият смесител METRIS SELECT 320 / TALIS SELECT S 300 с издърпващ се струйник и SELECT технология

 

Престоят ни в кухнята, и особено около мивката, е ежедневие. Колкото по-леко изпълняваме задачите си там, толкова повече ще се радваме на ежедневието. С новите METRIS SELECT / TALIS SELECT S 300 можете да сте ефективни по прост начин - с натискането на един бутон. Ергономичната функция с издърпването Ви дава дори още по-голяма свобода на движението, докато водата може да бъде спряна или пусната с изключителна прецизност и лекота с помощта на бутона SELECT, който се намира на струйника. И така, щом пуснете смесителя с ръкохватката, можете с лекота да комбинирате дейности като използвате само една ръка - така пестите вода и енергия и превръщате всяка задача в кухнята в истинско удоволствие.

 

METRIS SELECT 320 / TALIS SELECT S 300

 

METRIS SELECT 320 / TALIS SELECT S 300 1

 

Височината на смесителя, функцията му за завъртане и издърпващия се с удобна дръжка струйник дават възможно най-голяма свобода на мивката. Ние наричаме тази свобода ComfortZone.

 

METRIS SELECT 320 / TALIS SELECT S 300 2

 

Смесителя се пуска с помощта на ръкохватката и се настройва желаната температура. В същото време водата се пуска само при нужда като се управлява с абсолютна точност от бутона SELECT, който се намира на струйника.

 

METRIS SELECT 320 / TALIS SELECT S 300 3

 

METRIS SELECT 320 / TALIS SELECT S 300 4

 

Всички текущи задачи могат да бъдат изпълнени без да се налага да се затваря струйника или ръкохватката като водата се пуска само при нужда. Това означава само едно нещо - нито капка от ценната за нас вода не се пилее.

Дори пълненето на големи тенджери и уок тигани вече не е проблем. Просто натискате бутона SELECT и водата ще потече.

 

Така че всичко в кухнята да работи с един бутон

METRIS SELECT / TALIS SELECT S с функция на завъртане и SELECT технология

 

Работата в кухнята може да е голяма забавление. Например да се поглезите с прекрасна вечеря след дълъг работен ден или да се съберете с приятелите си, за да сготвите заедно. Смесителят за кухненска мивка METRIS SELECT / TALIS SELECT S Ви улеснява със своя SELECT бутон. За разлика от другите смесители с изваждащ се струйник, този модел може да се активира докато преминавате и пускате и спирате водата без да се налага да спирате работа. Бутонът SELECT може да се манипулира с опаката част на дланта или лакът, така че смесителя да е винаги хубав и чест. Дори и ръцете Ви да са мръсни, винаги ще бъде по-лесно да спрете водата докато правите нещо друго и да не пилеете нея и енергията, която е нужда.

 

METRIS SELECT 320 / TALIS SELECT S 300 5

 

За да подготвите смесителя за работа, отместете ръкохватката му еднократно. Сега вече можете да управлявате водата с бутона SELECT. Това е особено практично, когато ръцете Ви се мръсни или заети. Смесителят може да бъде пуснат с лекота - само с натискане на бутона с ръката си, с опакото на ръката си или с друга чест от ръката. Така смесителя ще остане винаги чист.

 

Заповядайте и разгледайте всички смесители за кухня на HANSGROHE тук.

hansgrohe logo

Последно променена вСъбота, 28 Май 2016 09:34

Медия

HANSGROHE Смесители за кухня.

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.