Menu

Cart

HANSGROHE TALIS Изключителен дизайн. Превъзходна иновация.

HANSGROHE TALIS Изключителен дизайн. Превъзходна иновация. HANSGROHE TALIS Изключителен дизайн. Превъзходна иновация.

HANSGROHE TALIS

НОВАТОРСТВО ВЪВ ФОРМАТА И ФУНКЦИЯТА

Новите смесители за мивка TALIS, сега и с технология SELECT

 

HANSGROHE TALIS История на дизайна

Превъзходна иновация. Изключителен дизайн.

 

Как HANSGROHE и PHOENIX DESIGN продължават да преобразят класическото

Историята на смесителите HANSGROHE започва с една дума: съвършенство. В началото на нашата цел беше да използваме интелигентни решения, за да създадем специфично естетическо преживяване в банята. Ето защо ние си сътрудничим с прочути дизайнери от 1970 година насам. Резултатът: иновативна форма и функция на смесителите, повече от 100 международни награди за дизайн и постоянна върхова позиция в класацията за дизайн iF. 2002 година се случи едно много специално сътрудничество. Изключително привлекателен смесител с артистично влияние беше създаден в сътрудничество с PHOENIX DESIGN: TALIS S. Неговите динамични ъгли и хоризонтална ръкохватка незабавно го направи истинска класика за модерните умивалници с милиони продажби от този момент нататък. Формата беше допълнително усъвършенствана с годините и бяха добавени различни дължини. Въпреки това тук не свършва всичко. Сега сме предприели нова глава в историята на успеха на TALIS: с нови линии и революционна технология за контрол. HANSGROHE SELECT - удоволствие от докосването на един бутон.

 

HANSGROHE history

 

2002

Създаване на TALIS S. HANSGROHE и PHOENIX DESIGN въвеждат ново улеснение в банята - абсолютен успех от първият момент.

 

2007

Класическото продължава да се развива. Дори по-дълъг, по-тънък, по-прецизен. На пазара е пуснат TALIS E, алтернативен дизайн за модерната баня.

 

2012

Въведение в ComfortZone. Различните височини на смесителя предлага на потребителя толкова много свобода, от колкото може да се нуждае човек около мивката. Както и въртящ се струйник, който внимателно насочва струята на водата нагоре - голямо улеснение, когато миете косата си или изплаквате устата си.

 

2015

Представяне на изцяло променен дизайн на линиите TALIS S и TALIS E - с ръкохватка или иновативни SELECT технологии - с три различни височини на смесителя.

 

HANSGROHE и PHOENIX DESIGN 

 

В стремежа си към добър дизайн: ръководителя Том Шьонхер основава PHOENIX DESIGN заедно с Андреас Хауг през 1987г.

 

Какво ни мотивира

Отличният дизайн и перфектната функция са нашата цел, нашето изискване - да, дори нашата страст за всеки един от нашите продукти.

 

Удоволствие с натискането на един бутон.

Технологията SELECT - изобретена от HANSGROHE

В свят, където всичко става все по-сложно, много често простите неща правят живота по-приятен. Ето защо ние си задаваме въпроса - какви промени можем да направим, за да бъде Вашето ежедневие дори по-лесно? За отговора търсим вдъхновение от бутоните, които правят нещата по-лесни, когато ги докосваме - като бутона за вкл./изкл. на кафе машината или стартера на автомобила. Затова заедно с PHOENIX DESIGN ние разработихме продуктова иновация, която е колкото брилянтна , толкова и проста. Едно малко допълнително нещо, което би имало голям ефект - бутона SELECT. От този момент нататък той промени коренно начина, по който използваме водата и задава нови стандарти в комфорта и боравенето.

 

HANSGROHE и PHOENIX DESIGN 1

 

HANSGROHE и PHOENIX DESIGN 2

 

Включването и спирането на водата с докосване на един бутон. Завъртете, за да зададете Вашата избрана температура. 

 

Съвършенство с естетическа чистота

 

TALIS SELECT S

 

TALIS S - За да задоволи всяко изискване

Той предлага оптимална комбинация от смесител за мивка, които осигурява комфорт по мярка. Ето защо TALIS S се предлага в три различни височини, известни като ComfortZone (зони на комфорт). Според Вашите индивидуални желания. Когато избирате правилния смесител TALIS S, ние Ви помагаме така че бързо и лесно да откривате удоволствието в банята.

 

TALIS SELECT S

Нищо не нарушава хармоничното намалените форми на TALIS SELECT S. Бутонът SELECT се слива безупречно с цялостния естетически външен вид. Бутонът SELECT, с който се пуска и спира водата. Температурата се контролира чрез завъртането му надясно или наляво.

 

Елегантност от чисто естество

 

TALIS E

 

 

TALIS SELECT E

 

TALIS E - Комфорт по мярка

Един смесител трябва да отговаря на широк обхват изисквания. С TALIS E няма нужда да правите компромис с функцията или комфорта. Вие решавате какви са изискванията Ви по отношение на свободата на движение между водата, която излиза от струйника на смесителя и основата на смесителя и избирате оптималният смесител TALIS E за Вашата баня от три различни зони на комфорт.

 

TALIS SELECT E

Изчистени контури и тънкото, остро тяло придават елегантност на TALIS SELECT E и естетично оформеният бутон SELECT. Бутонът SELECT, с който се пуска и спира водата. Температурата се контролира чрез завъртането му надясно или наляво.

 

Разгледайте продуктите, размери и цените на HANSGROHE PURAVIDA при нас тук 

HANSGROHE logo

Последно променена вПетък, 29 Април 2016 09:13

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.