Menu

Cart

IDEAL STANDARD MELANGE Перфектен дизайн, съвършена елегантност

IDEAL STANDARD MELANGE Перфектен дизайн, съвършена елегантност IDEAL STANDARD MELANGE Перфектен дизайн, съвършена елегантност

IDEAL STANDARD MELANGE

Перфектен дизайн, съвършена елегантност

 

Нежна и красива MELANGE е вечната колекция на IDEAL STANDARD от смесителни батерии за баня, които ще предадат индивидуалност на Вашата баня, без да доминират.

 

Минималистични, но чувствени, красиво извитите очертания на смесителите от колекция MELANGE придават характер на вашата баня, без да доминират. Предлагани в широка гама, бляскавите геометрични форми, съвършено, допълват заоблените ръбове на всеки умивалник, вана или биде. Изключително гладки на допир и удобни за използване, смесителите MELANGE са задължителен елемент за всяка стилна баня.

 

Пълна гама смесители, перфектна комбинация от силни, плавни линии, подходящи за всяка зона от вашата баня. Независимо от вашите предпочитания или вида на вашата баня, смесителите MELANGE ще задоволят всички ваши изисквания. Възможни са различни начини на монтаж, които ще ви помогнат да изградите зоната на тоалиране, зоната на ваната или душа в банята, давайки ви в същото време свободата да изберете идеалния за вас модел.

 

 IDEAL StANDARD MELANGE

 

Спестете ценна вода, като същевременно добавите щрих естествена елегантност към вашата баня. Предлагаме ви четири варианта, снабдени с интелигентни устройства за пестене на вода, съвършено допълнение към вашата зона за тоалиране. Независимо от вашия вкус и от пространството, с което разполагате, продуктите MELANGE се приспособяват с лекота и грациозност към всеки умивалник, като в същото време са много икономични. Красота, съчетана с интелигентност…

 

 IDEAL StANDARD MELANGE 1

 

* Разгледайте серията IDEAL StANDARD MELANGE тук *

Последно променена вПонеделник, 12 Октомври 2015 13:15

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.