Menu

Cart

IDEAL STANDARD MOMENTS Елегантност и съвършенство в банята

IDEAL STANDARD MOMENTS Елегантност и съвършенство в банята IDEAL STANDARD MOMENTS Елегантност и съвършенство в банята

IDEAL STANDARD MOMENTS

Елегантност и съвършенство в банята

 

Открийте спокойствието и разтоварването в луксозна атмосфера, която Ви кани да поспрете с MOMENTS на IDEAL STANDARD. Чистият дизайн с хармоничен език на формите разкрива помещението и подчертава Вашия стил на живот. Баня, която е не само полезно, но и изключително жизнено пространство. Висококачествените материали в комбинация с пуристичния дизайн създават топлина и естетика. Резултатът е: място на тишина и отдих, чиято ведрина успокоява тялото и духа - и така дарява енергия. Отворете съзнанието си на спокойствие в атмосфера, изпълнена с креативност. Модерният език на формите оставя достатъчно място за Вашия индивидуален стил: Чрез комбинацията от аксесоари и декорация Вие ще оформите пространство, единствено по рода си, което ще е толкова наситено, колкото и Вашият живот.

 

Конзолното биде и тоалетната чиния със скрито закрепване и плавно затваряне на тоалетната седалка се представят от пуристичната страна: Чисти, редуцирани форми и семплост определят и другите елементи. Аксесоарите за баня като хавлийникът доказва, че елегантността на една концепция се разкрива в детайла. Практичният дозатор за течен сапун и сапунерата приемат преоткривания във всички предмети дизайн на заоблените ръбове и правят въздействието на пространството още по-съвършено.

 

 IDEAL STANDARD MOMENTS

 

Мивката за баня с невидим преливник въздейства приятно с пластичните си форми. Шкафът, монтиран под нея, приема също тази форма и заедно образуват едно хармонично цяло. Страничният шкаф с фурнир от естествен светъл дъб е един от елементите, разработен специално за тази линия.

 

Душ-кабината с елегантно заобляне и скрита дръжка поставя оптичен акцент. По-елегантно не можете да започнете деня.

 

Изящният смесител за вана и душ е доказателство за максимата формата следва функцията и гарантира надеждно регулиране на температурата. Тук дори отоплителното тяло с трите нагреваеми поставки за хавлии следва дизайна. Резултатът: Чист комфорт. Ваната изпъква със семплостта си. Колко е удобно, че зад горния й край се оформя допълнително свободно пространство.

 

Страничните шкафове имат потенциал да станат култови предмети, въпреки че са разработени по строго функционални критерии, както и другите мебели за баня от тази колекция.

 

 IDEAL STANDARD MOMENTS 1

 

 IDEAL STANDARD MOMENTS 2

 

* Разгледайте продуктите ат серията IDEAL STANDARD MOMENTS тук *

Последно променена вПонеделник, 12 Октомври 2015 13:56

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.