Menu

Cart

Съвременните душови системи за баня

Съвременните душови системи за баня Съвременните душови системи за баня

Съвременните душови системи за баня

Новите модели са икономични, с много екстри

 

Душовите системи създават максимално удобство със своите панели, дюзи, пити и не на последно място - с ръчния душ. Всички съвременни душ системи предлагат икономия на водата, различни възможности за регулиране на струята и топлината, светещи елементи, функции за лесно почистване, системи за сигурност и т.н.

 

Преди да поставите плочките или изобщо при ремонт, трябва да спазите някои правила за разполагане на тръбите и изводите. Смесителя се поставя на около 1м от готов под, а вградената душ-пита на 1,9 до 2м от пода. Избирайки душовата система и опциите за хидромасаж, трябва да разположите странично (двустранно или едностранно) изводите на дюзите. Душ-панелите позволяват по-лесен монтаж на мястото на съществуващия душ, тъй като ако се наложи къртене, то е зад него и няма да се вижда.

 

Ръчните душове са с различна визия - съвсем малки, широки, плоски и големи. Със самата ръкохватка може да се регулират различни опции на струята или управлението да е разположено в панела или смесителя. Силата и мекотата и въпрос на желание и усещане и се регулира лесно. Дизайнът винаги е в хармония с цялата визия на душ-системата и питата.

 

Душ-система GROHE Euphoria Cube

Душ-система GROHE Euphoria Cube е с кубични линии във формата на питата, термостата, ръчния душ и дори тръбното окачване и розетките. Създава приятно усещане и комфорт.

 

Душ-система GROHE Rainshower Next Generation

Душ-система GROHE Rainshower Next Generation е уникална комбинация от иновативни технологии и дизайн, носител на много награди.

 

CRISTINA за уелнес и релакс

Нов продукт на фирмата CRISTINA за уелнес и релакс. Напълно самозахранваща се душ-пита с LED осветление. Лесна за поставяне и употреба, може да се монтира като обикновен душ, без да е необходимо да се поставят електрически системи, тъй като струята минава през турбина, поставена в душа, създава достатъчно енергия за LED източника.

 

Душ-система, модел MORPHO

Душ-система, модел MORPHO.

 

Хидромасажен душ-панел Ideal Standard Moments

Хидромасажен душ-панел Ideal Standard Moments, 5-функционален с 3 последователни зони за хидромасаж, вграден термостатен смесител, ръчен душ и плоска душ-глава.

 

ROCA термостатична хидромасажна душ-колона

ROCA термостатична хидромасажна душ-колона от неръждаема стомана, термостатичен смесител за прецизен контрол на желаната температура и водния поток с функция дъжд, ръчен душ и интегрирани джетове за хидромасаж.

 

Вграден термостатен смесител на фирмата CRISTINA

Вграден термостатен смесител на фирмата CRISTINA с минималистична визия.

 

Текст: Ирена Куртева

Списание: Наш Дом / Ноември 2013

Последно променена вНеделя, 21 Януари 2018 14:31

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.