Menu

Cart

VIEGA ADVANTIX Линеен сифон за баня с атрактивен дизайн и много възможности

VIEGA ADVANTIX Линеен сифон VIEGA ADVANTIX Линеен сифон

VIEGA ADVANTIX Линеен сифон

Атрактивен дизайн с възможност за много комбинации

 

Възможностите за оформлението на Вашата баня днес са повече от всякога. Модерният и изчистен дизайн, както и висококачествените материали отдавна са част от изграждането на банята, затова VIEGA създаде изцяло нов линеен сифон с опростена модулна система, която улеснява избора и комбинирането на дизайна.

 

По-малко е по-добре! Това е валидно за новият асортимент линейни сифони VIEGA ADVANTIX, както и за изискването за модерен, опростен и следователно много елегантен и ненатрапчив дизайн, също и за новата модулна система, която съчетава изчистения дизайн с висока гъвкавост на комбиниране. В асортимента на новият сифон са налични стандартни решетки в правоъгълно и кръгло излъчване, така и дизайнерски решетки за вграждане на настилка или стъклени в сив и черен цвят, които вече са с намалена широчина до 40мм. Намаляването на ширината с над 40% гарантира, че линейният сифон ще се впише още по-елегантно в оформлението на банята. В допълнение влизат и три модела рамки в правоъгълна, кръгла и стандартна форма, които осигуряват по-плавен преход към плочките /настилката/ с пет различни дължини линейният сифон VIEGA ADVANTIX гарантира, че ще бъде подходящ за всяка баня.

 

 VIEGA ADVANTIX Линеен сифон

 

VIEGA ADVANTIX Линеен сифон 1

 

Предимства на линейният сифон VIEGA ADVANTIX

  • модерен и опростен дизайн
  • изчистена модулна система
  • най-високо качество при подбора и обработката на материалите
  • матирани, хромирани решетки и рамки 
  • всички модели се предлагат с пет дължини - 750, 800, 900, 1000 и 1200мм
  • значително по-тесни дизайнерски решетки

 

Практичната модулна система гарантира подходящо решение за всяко изискване на мястото. Всеки от двата модела дъна /за свободен монтаж или за монтаж до стена/ - може да се комбинира произволно с три варианта рамки, шест решетки и разбира се три различни сифона и регулиращи крачета.

 

Предимства

  • изчистена и лесна за монтаж модулна система
  • гъвкава при всяка ситуация на монтаж
  • два модела дъна /за подов или стенен монтаж/
  • три сифона - стандартен, плосък и вертикален модел

 

VIEGA ADVANTIX Линеен сифон 2

 

Разбира се при линейният сифон VIEGA ADVANTIX всичко е обмислено, което гарантира безпроблемен, чист и безопасен монтаж. Всички фланци са с посипка от кварцов пясък, за да се гарантира възможно най-доброто закрепване на обмазната хидроизолация.

 

* Заповядайте и разгледайте всички елементи и цени от модулната система на линейният сифон VIEGA ADVANTIX при нас тук ... *

viega logo 

Последно променена вПонеделник, 08 Януари 2018 09:45

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.