Menu

Cart

VIEGA Поддушови сифони със съвършен дизайн и отводняване

VIEGA Поддушови сифони със съвършен дизайн и отводняване VIEGA Поддушови сифони със съвършен дизайн и отводняване

VIEGA

Технология за отводняване за мивки и перални машини: За ценителите на прекрасното!!!

 

Все повече клиенти предпочитат силни потоци вода и душови глави формат XXL, които за кратко време подават големи количества вода, едновременно с това избирайки особено недълбоки поддушови корита, поемащи много малко количество вода.

Поради това VIEGA предлага висококачествените сифони за поддушови корита VIEGA TEMPOPLEX и VIEGA DOMOPLEX, чиято скорост на оттичане е 100% над стандартната. Капачките с привлекателна форма лесно се натискат и гарантират - надеждно прилягане (благодарение на системата за триточково фиксиране).

 

viega dush korita

 

Технология за отводняване на плоски поддушови корита

VIEGA TEMPOPLEX

Разработени за плоски поддушови корита с отвор от 90мм и монтажна височина от само 80мм. Осигуряват скорост на оттичане значително надвишаваща нормативните изисквания. Окомплектовани с двойно уплътнение и фланец от неръждаема стомана, за обезпечаване на висока степен на надеждност. За по-лесна експлоатация, канализационният сифон, може да с вади и почиства.

 

VIEGA TEMPOPLEX PLUS

TEMPOPLEX PLUS впечатлява с превъзходните си характеристики. Скоростта на оттичане е 100% над нормативните изисквания. Приложим е за поддушови корита с 90мм изпускателен отвор. Двойното уплътнение и сферичен шарнир, гарантират перфектен монтаж.

 

TEMPOPLEX 60 е предназначен за ремонтни работи, като плоският дизайн и високата скорост на оттичане, го правят идеално решение от VIEGA. Разполагат и с решетка за улaвяне на косми при моделите TEMPOPLEX.

 

VIEGA TEMPOPLEX  Арматура за оттичане за плоски поддушови корита с изпускателен отвор с диаметър 90мм. VIEGA TEMPOPLEX  Вертикална арматура за оттичане за плоски поддушови корита с изпускателен отвор с диаметър 90мм.

VIEGA TEMPOPLEX

 

Арматура за оттичане за плоски поддушови корита с изпускателен отвор с диаметър 90мм.

VIEGA TEMPOPLEX

 

Вертикална арматура за оттичане за плоски поддушови корита с изпускателен отвор с диаметър 90мм.

VIEGA TEMPOPLEX PLUS  Арматура за оттичане за плоски поддушови корита с изпускателен отвор с диаметър 90мм VIEGA TEMPOPLEX 60  Арматура за оттичане за плоски поддушови корита

VIEGA TEMPOPLEX PLUS

 

Арматура за оттичане за плоски поддушови корита с изпускателен отвор с диаметър 90мм и изпускателен тръбен отклонител със сферичен шарнир.

VIEGA TEMPOPLEX 60

 

Арматура за оттичане за плоски поддушови коритас изпускателен отвор с диаметър 90мм, конструктивна височина 60мм.

 

Технология за отводняване на високи поддушови корита

VIEGA DOMOPLEX

За поддушови корита с диаметър на изпускателния отвор от 52мм или 65мм арматурата DOMOPLEX, благодарение на високата скорост на оттичането, е най-доброто решение. Освен това, благодарение на ниската си конструктивна височина - само 80мм - тя се монтира бързо и лесно. Канализационният сифон може да се извади напълно. Двойното уплътнение на оттичане обезпечава допълнителна сигурност. DOMOPLEX може да се достави с вертикално оттичане или с коляно за оттичане под ъгъл - и в двата случая с диаметър от 40/50мм.

 

VIEGA DUOPLEX

При тази удобна за семейни бани, арматура водата може да се събира от 90мм височина, посредством подвижна вертикална тръба. При напъхване обратно на тръбата водата започва отново да се оттича отдолу.

 

VIEGA VARIOPLEX

Арматурата която вече 30 години доказва, че качеството и икономично решение е възможно. Тя може да се окомплектова с вертикална тръба, като подвижният на 360 градуса сифон, гарантира лесния монтаж.

 

VIEGA DOMOPLEX  Арматура за оттичане за поддушови корита. VIEGA VARIOPLEX  Арматура за оттичане за поддушови корита с изпускателен отвор с диаметър 52мм с решетка.

VIEGA DOMOPLEX

 

Арматура за оттичане за поддушови корита.

VIEGA VARIOPLEX

 

Арматура за оттичане за поддушови корита

с изпускателен отвор с диаметър 52мм

с решетка.

 

* Разгледайте продуктите на VIEGA *

viega logo

Последно променена вПонеделник, 08 Януари 2018 15:25

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.