Menu

Cart

VIEGA Структури за вграждане за WC и активатори за писоари и тоалетна Избрана

VIEGA Структури за вграждане за WC и активатори за писоари и тоалетна VIEGA Структури за вграждане за WC и активатори за писоари и тоалетна

VIEGA СТРУКТУРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ

Дизайнерски подход към банята

 

VEIGA. Винаги свежи идеи! Семейна традиция

VIEGA е фамилно предприятие, което от самото начало поставя най-високи изисквания към качеството на своята продукция, сервиза, съблюдаването на сроковете на доставка, а така също и максималната ориентация към потребителите. На първо място към себе си. Защото е напълно ясно: в големия бизнес, за да постигнеш международен успех, е необходимо нещо повече от добра идея. Поради това повече от 110 години компанията се отличава със смелост, стремеж към иновации и пълна отдаденост на работа.

 

Компетентност плюс разнообразие

Сега производствената гама на VIEGA включва повече от 16000 различни артикула. Това са изделия, които предлагат не само огромен избор, но и отлично качество. Обяснението наVIEGA е, че обединява най-доброто: прекрасно обучен персонал, най-добрите суровини, високотехнологично съвременно производствено оборудване - и всичко това в пет производствени предприятия в Германия и САЩ.

 

Систематично и точно

Освен това 16000 вида продукти са винаги налични на склад, а благодарение на идеалната логистика е обезпечена тяхната комплектовка, маркировка, опаковка и изпращане. Системата работи съвършено - както и всичко в компанията VIEGA. Взаимодействие има не само в процесите, но и в продуктите. База за това създава технологията за системи за вграждане - една от многото иновации на VIEGA.

 

Ние сме верни на девиза: Viega. Винаги свежи идеи!

 

 

VIEGA ECO PLUS Структура за вграждане

Предвидено е абсолютно всичко

 

  • Стабилна, самоносещи елементи, състои се от рамка с прахово покритие. Двуслойна обшивка на елементите (2х12,5мм).
  • Комплектът за закрепване може да се монтира направо на стена, на монтажен профил в ъгъл под 45 градуса. Той обезпечава плавното регулиране на елементите по дълбочина до 200мм.
  • Бърз и лесен монтаж благодарение наинтегрираното устройство за нивелиране във всички елементи Viega Eco Plus.
  • Телескопичните опорни крака могат да се интегрират както на 50мм, така и на 70мм стойка.
  • Телескопичното керамично закрепване може да се регулира индивидуално и да се настройва на височина, подходяща за хора с ограничени физически възможности.
  • Допълнително предимство: изпълнение с тоалетно казанче Viega за скрит монтаж с икономичен разход на вода, което може да се комбинира с всички видове бутони за промиване Visign.
  • Гарантира малък ход на повдигане при минимални сили на задействане: люлкова технология с комбинирана технология с въже на Боуден.
  • Пожаро и шумо изолация. Viega Eco Plus е снабдена със система за шумоизолация съгласно DIN 4109, сертифицирана от Института по строителна физика Fraunhofer в Щутгарт. Viega Eco Plus има стандартен сертификат за изпитания в строителството, съгласно DIN EN 13521-2.
  • Благодарение на коляното с регулируема дълбочина от полипропилен се улеснява много свързването към канализационната система.

 

viega eco plus 3

 

VIEGA ECO PLUS

Монтаж, лесен като игра

 

Идеалното решение за сухо строителство

Благодарение на ненадминатото си съотношение между качество и цена Viega Eco Plus поставя отчетливи акценти в строителството на обекти. Тъй като тук всичко е съгласувано: стабилно изпълнение, надеждно качество и изключително разнообразие на дизайна. Независимо дали се извършва монтажа на един модул или групов монтаж върху направляващи профили - Viega Eco Plus гарантира лесен и икономичен монтаж. Благодарение на интелигентните решения и иновативните детайли, напр. устройството за нивелиране, вие пестите време при монтажа. Допълнително, регулируемото по дълбочина, свързващо коляно за WC осигурява удобен монтаж към канализационния тръбопровод.

 

Идеален в строителството на обекти

Благодарение на ненадминатото си съотношение между цена и качество Viega Eco Plusпоставя отчетливи акценти в строителството на обекти. Тъй като тук всичко е съгласувано: стабилно изпълнение, надеждно качество и изключително разнообразие на дизайна. Независимо дали се извършва монтаж на един модул или групов монтаж върху направляващи профили - Viega Eco Plus гарантира лесен и икономичен монтаж. Благодарение на интелигентните решения и иновативните детайли, напр. устройство за нивелиране , вие пестите време при монтажа. Допълнително, регулируемото по дълбочина, свързващо коляно за WC осигурява удобен монтаж към канализационния тръбопровод. По-практично не може да бъде. Икономичността, лесният монтаж и реалната ефективност превръща Viega Eco Plus в идеална система за сухо строителства на обекти.

 

Технология за скрит монтаж VIEGA

Отличен дизайн, перфектна технология

 

viega eco plus 1 2

 

Принципът: икономично потребление на вода, малки разходи за монтаж

Чрез иновативната технология Viega се грижи за ценния ресурс - водата. Технологията за промиване с две количества вода предлага значителен потенциал за икономии. Тя предлага на потребителя възможност за избор между малко и цялото количество вода за промиване. Едно допълнително предимство: тоалетните казанчета за скрит монтаж се интегрират във всички системи за скрит монтаж на Viega и са съвместими с всички бутони за промиване. Монтажът е лесен, благодарение на иновативната технология с въже на Бодуен.

 

Вариантност: опциите за монтаж

В зависимост от монтажното положение на избраните елементи, съотв. модули за скрит монтаж, се прилагат съответните варианти на тоалетното казанче. На разположение за избор са версиите на тоалетно казанче за скрит монтаж на Viega 2H като висока и 2L като ниска версия за монтаж, както и 2C за ъглов монтаж. В комбинация с бутоните за промиване с безконтактно задействане за Visign for Care sensitive или Visign for More sensetive, тоалетните казанчета Viega 2H са отличени - съгласно системата за класифициране на продукти на европейската промишленост за санитарна арматура - с максималните шест точки за ефективно използване на водните ресурси в обществената област. По този начин те предлагат на клиентите, полагащи грижи за околната среда, ценна помощ за вземане на решение.

 

Монтажни комплекти за монтаж на едно ниво

 

viega eco plus 1

 

Елегантни бутони за промиване: на едно ниво със стената

Добрият дизайн еволюира. Могат да бъдат получени варианти на бутони за промиване наViega за монтаж на едно ниво за WC и писоар. С помощта на 4,5мм дълбоките монтажни рамки могат да се монтират бутоните за промиване на серията Viega Visign for More, а с помоща на 7мм дълбоките монтажни рамки могат да се монтират бутоните за промиване на серията Visign for Style. Специално предимство: При монтажа монтажните рамки могат да се регулират индивидуално, за да се напасват към различните дебелини на плочките. Така бутоните за промиване формират абсолютно равна повърхност със стената.

Монтажът на едно ниво е предназначен за системите Viega Steptec и Viega Eco Plus. Освен това допълнителен функционален модул дава възможност за монтаж на едно ниво напр. на плочки, като бутони за промиване, като същите бъдат изрязани точно за интегриране в рамката: Това дава възможност за максимална индивидуалност на дизайна на банята.

 

VIEGA VISIGN FOR MORE

Избор от пръв поглед

 

VIEGA VISIGN FOR MORE 1

 

VIEGA VISIGN FOR MORE 2

 

Принципът на лекотата

Чрез умело използване на материали като стъкло и метал Visign for More способства за използването на всяко възможно облекчение при обслужването, което може да бъде постигнато директно. Още по-лесно и при това безконтактно, може да бъде осъществено промиването на Visign for More. За целта ръката само се прекарва по сензорните бутони.

 

VISIGN FOR STYLE

Избор от пръв поглед. Баня и семейство, интерпретация с духа на времето

 

VISIGN FOR STYLE

 

При производствената гама Viega Visign for Style функционалността и привлекателният външен вид вървят ръка за ръка за идеално вписване в общия дизайн на банята.

Бутонът за промиване за промиване Viisgn for Style 12 допълнително може да се получи в три различни изпълнения от стъкло, всяко от тях с три различни варианта на елемента натискане. Офертата се допълва с вариант от неръждаема стомана.

 

VIEGA VISIGN FOR CARE/VISIGN FOR PUBLIC/VISIGN FOR LIFE

Перфектното представяне в обществената област

 

VIEGA VISIGN FOR CARE/VISIGN FOR PUBLIC/VISIGN FOR LIFE

 

Моделите на сериите Visign for Care, Visign for Public и Visign for Life са изключително издържливи и порди това отговарят на изискванията на обществените санитарни помещения. Гладките повърхности на проходите облекчават почистването и предлагат оптимални предпоставки за хигиена.

 

* Разгледайте продуктите на VIEGA *

viega logo

Последно променена вВторник, 09 Януари 2018 11:19

Медия

VIEGA WC

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.