Menu

Cart

BELASITSA Български водомери

BELASITSA Българския производител на водомери BELASITSA Българския производител на водомери

BELASITSA / Беласица АД е българският производител на водомери и Ваш партньор в бизнеса.  BELASITSA / Беласица АД предлага за продажба: битови водомери с дебит от3 до 30m3/h, водомери за сгради Ф50 и Ф100 с дистационно отчитане по индивидуални проекти, резервни части, ВиК окомплектовка. 

 

BELASITSA / Беласица АД е предприятие стабилно работещо на българския пазар от 1965г., реализирайки широк комплекс от продукти за измерване и контрол. Произвежда и предлага средства за измерване на топла и студена вода, газ, електрически апарати, стендова апаратура и услуги в областта на проверката на средства за измерване.

 

Особено внимание се отделя на качеството на предлаганите продукти. Осъществява се постоянен контрол на суровините, детайлите и възлите. Заключителен етап на контрола на качеството на водомерите се явява пълната проверка в специализирана, оправомощена от ДАМТН, лаборатория за определяне на метрологичните им характеристики и съответствие с нормативните изисквания.

 

Активното внедряване на нови технологии и закупуването на специализирани лицензи поставя продукцията на фирмата в редицата на предпочитаните. За годините от основававането, фирмата е завоювала репутация на надежден делови партньор, точно изпълняващ поетите задължения към клиенти, доставчици и сътрудници. В своята инженерно-конструкторска дейност фирмата развива и разширява асортимента на продуктите, подобрявайки потребителските им качества и предлага принципно нови по качество и експлоатационни характеристики водомери.

 

* Разгледайте продуктите на BELASITSA * 

Последно променена вПонеделник, 15 Юни 2015 11:07

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.