Menu

Cart
Дизайн

Дизайн (3)

Дизайнерски решения от бъдещето съчетани с утвърдени стилове. 

Колекция дизайнерски килими MANGAS от PATRICIA URQUIOLA

Колекция дизайнерски килими Mangas от Patricia Urquiola

 

Патриция Уркиола разшири колекцията си от килими MANGAS за испанската фабрика GANDIA BLASCO. През 2011 година в каталога ще бъдат включени различни пътеки и пуфове от серията. Уркиола споделя, че при разработването й е черпила вдъхновение от старите майстори. Иновативният подход на дизайнерката донесе на колекцията MANGAS редица престижни награди. Килимите, пътеките и пуфовете в колекцията са изработени от 100% вълна. Интересното им цветово решение ги превръща мигновенно в закачлив интериорен акцент.

 

Килимите са на направени под формата на фенерче, с балкон и камбанка и всяка една от тях е удължена под формата на правоъгълен дворец.  В действителност те наподобяват елементи от ръчно изработени пуловери, от бабите с грижа и любов специялно за внуците.

Продължава...

GROHE RED Незабавно кипяща вода от кухненския смесител

GROHE RED

Незабавно кипяща вода от кухненския смесител

 

GROHE RED е иновативен кухненски смесител, който позволява да сготвите незабавно с гореща вода - благодарение на бойлер, позволяващ в зависимост от обема му да имате веднага между 3 и 6 литра гореща 100* вода.

GROHE RED комбинира смесителна батерия и бойлер, и двете се предлагат в два различни размера. Благодарение на този уникален смесител вие винаги ще имате топла и студена вода, както и с бутон за предпазване от малки деца и винаги вряща 100* вода, която ви позволява веднага да сготвите любимите си спагети или просто да си направите любимият си чай.

Продължава...

ELLENBERGER DESIGN Уникално простият умивалник

ELLENBERGER DESIGN

Уникално простият умивалник

 

Гениално простият като форма умивалник на германския дизайнер ELLENBERGER е сред най-коментираните мебели за баня от тазгодишните изложения. Забележителната мивка е част от бутиковата колекция ELLENBERGER DESIGN и е изработена за LG HI-Macs. Опростеният, но изключително функционален дизайн интерпретира традиционната, добре позната форма на огромния умивалник от чугун.

Продължава...