Menu

Cart

DURAVIT

DURAVIT

 

DURAVIT една компания, която е създала много иновации, тенденции и дизайнерски решения за баня със своите вековни традиции.

 

Всичко започва в Hornberg, Германия през 1817 г., когато Georg Friedrich Horn създава фабрика за керамични изделия, където първоначално се фокусира единствено върху производството на прибори. През 1956 г. производството от керамични изделия за порцелан, се разширява и включва санитарна керамика. Това се превръща в платформа за бъдещи успехи под името DURAVIT. Днес, DURAVIT AG работи на международно ниво и се гордее с 10 производствени предприятия с персонал от над 5000 служители по целия свят.

 

DURAVIT прави всичко възможно, за да се защитят природните елементи като вода, въздух и почва - процес, който започва с пестене на ресурси при производството които използват и внедряването на технологии, като пречистване на водата и възстановяване на топлината. Най-логичното продължение на това се проявява и в самите продукти, които създават и са насочени към пестене на вода.

 

DURAVIT 1

 

Как всъщност може да се признае добрият дизайн?

В крайна сметка, индивидуални вкусове могат да бъдат толкова различни. Въпреки това, някои атрибути служат като критерии и определители за иновации. На първо място, DURAVIT е горд носител на множество международни награди за дизайн. На второ място това са самите дизайнери. Всеки дизайнер е специалист в своята област - виден световен новатор с присъщо чувство за добър дизайн.

 

DURAVIT 2

DURAVIT BADMAGAZIN #9 Твоята бъдеща баня.

duravit logo

 

 

 

 

 

Сортирай
Резултати 1 - 21 от 28