Menu

Cart

GROHE Дизайн, качество и иновации Избрана

GROHE

Банята се превърна в място за подмладяване, релакс и глезене. Независимо дали е бърз освежаващ душ, рано сутринта или разточителна вана със свещи преди лягане, широка гама от смесителни батерии, душове и аксесоари за баня ще изпълни вашите желания. 

 
 
Комбинирайки безупречна технология със спиращ дъха дизайн, GROHE осигурява всички условия и продукти за обзавеждане за баня. Разнообразието от душ системи, аксесоари за баня и WC структури за вграждане и бутони, допълват колекции от смесители за баня. По този начин GROHE дава възможност последователно и хармонично да аранжирате дизайна на Вашата баня.
 
 

СЪЗДАВАНЕ НА GROHE

Фирмата GROHE е основана от Friedrich Grohe през 1936 година. За изминалите годиниGROHE непрестанно изгражда репутация на своите продукти, като продукти с извънредно високо качество, възхитителни технологии и иновации използвани за създаването им и най-вече със страхотен дизайн доказващ се във времето. През 1936 година. Friedrich Groheзакупува основаната по-рано през 1911 година компания Berkenhoff & Paschedag в градHemer. По това време банята е помещение което само най-богатите могат да си го позволят. За пръв път през 1938 година фирмата започва изнасяне на смесители извън границите на Германия.

 

През 70 години GROHE се разраства с нови филиали в Америка, Англия, Холандия и Белгия. Също в този период фирмата непрекъснато работи върху развиването на своите уникални иновационни технологии, което ни позволява да представим перфектната струя и прецизноста на водния поток.

 

Ето и характеристиките които отличават продуктите на фирма GROHE от продуктите на другите производители:

  • Високо качество – перфектни, но дори това не е достатъчно. Постоянно развитие и усъвършенстване.
  • Иновативни технологии
  • Дизайн – изключителен дизайн.

 

grohe smartcontrol

 

Философията на фирмата се основава на тези три основни характеристики и гарантира за качеството на продуктите и перфектната визия.

 

Фирмата GROHE успя да създаде революционни продукти, които успешно комбинират качество, дизайн и технологии. Някой от тях са: GROHE SilkMove, GROHE StarLight, GROHE DreamSpray, GROHE Turbostat, GROHE CoolTouch и др.

 
grohe allure briliant
 
 
grohe grandera
 
 
grohe душове
 
 
 
grohe сруктури за вграждане
 
НАЙ-ТЪРСЕНО: #GROHE EROCUBE #GROHE EUROSTYLE #GROHE EUROSMART #GROHE GROHTHERM #GROHE Аксесоари за баня #GROHE Структури за вграждане #GROHE Промоции
 
 
GROHE -15% за всички продукти от нашият магазин, без тези които са на промоционални условия!
 
 
 
 
grohe logo 
Последно променена вВторник, 02 Януари 2018 12:11

Медия

GROHE Design 2017

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.