Menu

Cart

GRUNDFOS Водещ производител на помпи

GRUNDFOS Водещ производител на помпи в света GRUNDFOS Водещ производител на помпи в света

Годишното производство от над 16 милиона помпи, прави GRUNDFOS един от водещите производители на помпи и хидрофори в света. Основните продукти са циркулационни помпи за отоплителни и климатични системи, както и центробежни помпи за индустрията, водоснабдяване, отпадни води и дозиране. Днес GRUNDFOS е най-големия производител на циркулационни помпи в света, покривайки приблизително 50% от световния пазар.

 

В допълнение към това, GRUNDFOS произвежда стандартни и потопяеми двигатели, както и най-съвременна електроника за наблюдение и контрол на помпи. Допълнителни продукти се произвеждат в дивизиите BioBoosterи Lifelink, които са част от новите бизнес дейности на компанията. Също така GRUNDFOS представи Blueflux - нова технологична маркировка, която гарантира, че оборудването, на което е поставена е сред абсолютно най-добрите на пазара.

 

grundfos 1

grundfos 2

 

Групата на GRUNDFOS е представена от повече от 80 компании в 55 страни. В допълнение, продуктите на GRUNDFOS се продават от местни дистрибутори в голям брой страни.

 

grundfos 3

 

БЪДЕЩИТЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
GRUNDFOS е представена на пазара на помпи от повече от 60 години. Ние искаме да продължим това и затова се стремим да постигнем още по-голяма тежест, да бъдем един от най-големите партньори в страни като Русия, Индия и Бразилия, като се има предвид, че ние смятаме Китай за нашия втори роден пазар.

* Разгледайте продуктите на GRUNDFOS *

Последно променена вЧетвъртък, 11 Юни 2015 12:40

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.