Menu

Cart

HANSGROHE

 

С HANSGROHE водата се превръща в удоволствие. От 1901г. насам източниците на това удоволствие са изключителните ни технологии и надеждност. Душовете и смесителите HANSGROHE се отличават не само с ненадминатите си технология и функционалност, но и с уникалния се дизайн, носещ Ви усещане за комфорт в банята, под душа и в кухнята. 

 

Трите уникални стилови разновидности предлагат богат избор, който удовлетворява всичките Ви желания. Независимо дали ще изберете ELEGANCE, STYLE и CLASSIC, може да бъдете сигурни, че сте открили точно онова, което търсите.

 

Иновации при технологията на душовете и смесителите за баня. Създаването на продукти с изключителна издържливост, които са не само функционални, но и източници на удоволствие - това винаги е била нашата цел. От SELECT, до първия ръчен душ, през първия смесител за вана с кръгли ръкохватки RAINDANCE, революцията при душовете HANSGROHE винаги търси иновации. За нас това означава непрекъснато да се стремим към прогрес и усъвършенстване. За Вас това означава винаги да откривате иновационни решения в HANSGROHE, които удовлетворяват нуждите Ви.

 

hansgrohe-design

 

hansgrohe-design-1

 

hansgrohe-awards

 

 

Най-търсено в сайта: 

#hansgrohe #hansgrohe puravida #hansgrohe metris #hansgrohe talis #hansgrohe focus #hansgrohe logis #hansgrohe душове #hansgrohe смесители #hansgrohe цени

 

Уникалността на HANSGROHE

Нашите душове и смесители предлагат много полезни функции и детайли, които правят за Вас ежедневното използване максимално просто и удобно. За да се радвате дълги години на продуктите ни.

 

hansgrohe-functions

 

HANSGROHE Продуктов каталогhansgrohe logo

 

 

 

 

Сортирай
Резултати 1 - 21 от 267