Menu

Cart

HANSGROHE - Ние работим усърдно, за да надминем очакванията Ви. Избрана

HANSGROHE - Ние работим усърдно, за да надминем очакванията Ви. HANSGROHE - Ние работим усърдно, за да надминем очакванията Ви.

hansgrohe logoС HANSGROHE водата се превръща в удоволствие. От 1901г. насам източниците на това удоволствие са изключителните ни технологии и надеждност. Душовете и смесителите HANSGROHE се отличават не само с ненадминатите си технология и функционалност, но и с уникалния се дизайн, носещ Ви усещане за комфорт в банята, под душа и в кухнята. 

 

Трите уникални стилови разновидности предлагат богат избор, който удовлетворява всичките Ви желания. Независимо дали ще изберете ELEGANCE, STYLE и CLASSIC, може да бъдете сигурни, че сте открили точно онова, което търсите.

 

Насладете се на предложенията ни за комфортна атмосфера във Вашият дом. Изпитайте това удоволствия!

 

hansgrohe

 

HANSGROHE има над 100 годишна история и традиция. Във фирмата това означава, че никога не се задоволяваме със съвременните достижения на технологиите, а винаги търсим новостите. Това доказват многобройните иновации от фабриката ни за идеи, които налагат тенденции в света на баните и изграждат стандарти в световен мащаб, както и множество отличия за дизайн или многобройните копия, които обаче никога не се доближават до оригинала. Но най-голямото доказателство за това са многото изключително доволни клиенти, обзавели своите бани.

 

hansgrohe-history

 

Всички обозначителни знаци са зелени: Екологията в HANSGROHE

Преди всички останали HANSGROHE се посвети на внимателното използване на природните ресурси наред със използването на продукти и производствени процеси, които щадят околната среда и са свързани със слънчевата енергия, мениджмънта на отпадъците и възобновяемата топлоенергия и рециклирането на водата. HANSGROHE има съществен принос за опазване на околната среда със своите продукти и многогодишен опит в управление на околната среда. Не са случайни няколко награди на нашата компания по повод на нейната отдаденост на екологичната кауза. По думите на Клаус Грое и Зигфрид Гьоблен: "Ние сме един от лидерите в областта на иновациите, защото твърдо вярваме в каузата на екологията."

 

hansgrohe-ecology

 

Иновации при технологията на душовете и смесителите за баня. Създаването на продукти с изключителна издържливост, които са не само функционални, но и източници на удоволствие - това винаги е била нашата цел. От SELECT, до първия ръчен душ, през първия смесител за вана с кръгли ръкохватки RAINDANCE, революцията при душовете HANSGROHE винаги търси иновации. За нас това означава непрекъснато да се стремим към прогрес и усъвършенстване. За Вас това означава винаги да откривате иновационни решения в HANSGROHE, които удовлетворяват нуждите Ви.

 

hansgrohe-design

 

hansgrohe-design-1

 

hansgrohe-awards

 

Уникалността на HANSGROHE

Нашите душове и смесители предлагат много полезни функции и детайли, които правят за Вас ежедневното използване максимално просто и удобно. За да се радвате дълги години на продуктите ни.

 

hansgrohe-functions

 

hansgrohe-functions-1

 

HANSGROHE Ви препоръчва

Вашият стил, също като личността Ви, е неповторима. Нашето желание е да Ви дадем възможност да разгънете неповторимия си стил в банята. Ето защо Ви предлагаме избор в рамките на три различни дизайна: ELEGANCE, STYLE и CLASSIC. Три цялостни и независими стилови свята, измежду които да избирате в зависимост от Вашия стил, начин на живот и атмосфера на банята.

 

HANSGROHE STYLE

Свободни пространства. Вие сте аналитични и целеустремени. Ненавиждате кича и претрупаните орнаменти. Черпите сила от спокойствието и вдъхновяващия допир до същността на нещата. Вашата атмосфера е семпла и изчистена, за да създава свободни пространства за собственото ви Аз.

 

hansgrohe-style

 

HANSGROHE ELEGANCE

Чрез контрасти към хармония. Вие имате страст и творческо комбиниране. Вие обичате напрегнатите контрасти и модерния микс на стилове. Вие желаете емоционална, топла атмосфера, която да отрази много лица на собствената Ви личност. 

 

hansgrohe-elegance

 

HANSGROHE CLASSIC 

Измеренията на личността. Вие сте любител на класическия стил по отношение на културата, кухнята и обзавеждането на дома. Вие обичате да сте заобиколен от красиви неща, които Ви напомнят за скъпи моменти. Създавате хармонична атмосфера посредством интуицията и индивидуалността си.

 

hansgrohe-classic

hansgrohe-logo 

 

 

 

 

 HANSGROHE P.O. 1145

Tel. +49 7836 51-0

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

www.hansgrohe.com

Последно променена вНеделя, 30 Април 2017 11:59

Медия

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.