Menu

Cart

IDEAL STANDARD Обзавеждане за баня

IDEAL STANDARD Вдъхновени от реалния живот IDEAL STANDARD Вдъхновени от реалния живот

IDEAL STANDARD -10% за всички продукти от нашият магазин, без тези които са на промоционални условия!

 

IDEAL STANDARD е водещ доставчик на решения за обзавеждане за баня, произвежда висококачествено оборудване за бани в продължение на повече от 100 години. Работим със световни имена в продуктовия дизайн, като създаваме здрави и надеждни продукти, които са не само красиви, но и направени да бъдат дълголетни.

 

IDEAL STANDARD, основния бранд на IDEAL STANDARD INTERNATIONAL, предлага интелигентни дизайнерски продукти, изработени с технологична вещина, които отговарят на все по-високите клиентски потребности. Горди сме, че създаваме продукти, които покриват нуждите във всички сфери на бизнеса - от мега-хотели и стадиони до малки семейни хотели и фитнес зали, от големи луксозни жилища до малки жилищни пространства. Независимо къде се използват продуктите на IDEAL STANDARD, те са създадени с мисълта да дадат решения на конкретна клиентска потребност.

 

ГЕОГРАФИЯ НА БАНЯТА

Банята е своеобразен отделен свят със специални кътчета (пространство за миене,пространство за вземане на душ, пространство за къпане, аксесоари за баня, санитарно пространство), които предлагат различни пътешествия. Свят, в който съжителстват отделните зони, чиито невидими граници могат да се прекрояват постоянно според времето и желанието. Свят, в който IDEAL STANDARD използва всичко, за да може единството, интелигентността и хармонията да ръководят разнообразието му.

 

IDEAL STANDARD 1

IDEAL STANDARD 2

IDEAL STANDARD 3

 

ДИЗАЙН

Дизайнът се усеща веднага, когато влезете някъде. Формите, обемите и материалите недоловимо го нашепват. Дизайнът е онази пресечна точка, където ползата среща естетиката. Всеки детайл си има своето място. Разчитайки на най-талантливите дизайнери при създаването на колекциите си, IDEAL STANDARD ви кани да погледнете нещата под нов ъгъл. Така, ще видите как изкуството служи на изкуството да се живее.

 

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Намирате се в сърцето на вашия дом - банята. Наоколо нещата се съчетават от само себе си. Действията ви са неопровержимо доказателство. От самото начало IDEAL STANDARD Ви дава възможност за избор, дава живот на мечтите ви. Креативност и технология се съчетават със здравия разум, за да предложат цялостни решения за тялото и духа.

Всички проучвания, които правим, намират израз във функционалността на предложенията ни. Здраве, безопасност, удоволствие, всичко е във фокуса на нашите търсения, за да може съчетанието между материали, дизайн и функционалност да излязат извън конвенционалното, да издигнат банята до място на чувства и емоции.

Да си вземеш вана или душ, да нагодиш правилната температура, да спестиш вода, да се отпуснеш, да прибереш необходимите неща на удобно място. Пространството и движенията стават осезаеми. Само едно движение е достатъчно да задвижиш механизъм и пред теб да се открие нов свят и също толкова е необходимо за да го затвориш.
Неподозирано място за съхранение на вещи, смесители с редица достойнства, предлагащи широк диапазон от комбинации, размери и технологии, които подобряват отношенията ви с водата. Нищо не е оставено на случайността.

 

* Разгледайте продуктите на IDEAL STANDARD *

Последно променена вВторник, 18 Април 2017 18:54

Медия

IDEAL STANDARD Нова иновационна технология за измиване

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.