Menu

Cart

IDEAL STANDARD

IDEAL STANDARD

 

IDEAL STANDARD е водещ доставчик на решения за обзавеждане за баня, произвежда висококачествено оборудване за бани в продължение на повече от 100 години. Работим със световни имена в продуктовия дизайн, като създаваме здрави и надеждни продукти, които са не само красиви, но и направени да бъдат дълголетни.

 

IDEAL STANDARD, основния бранд на IDEAL STANDARD INTERNATIONAL, предлага интелигентни дизайнерски продукти, изработени с технологична вещина, които отговарят на все по-високите клиентски потребности. Горди сме, че създаваме продукти, които покриват нуждите във всички сфери на бизнеса - от мега-хотели и стадиони до малки семейни хотели и фитнес зали, от големи луксозни жилища до малки жилищни пространства. Независимо къде се използват продуктите на IDEAL STANDARD, те са създадени с мисълта да дадат решения на конкретна клиентска потребност.

 

IDEAL STANDARD 1

 

Намирате се в сърцето на вашия дом - банята. Наоколо нещата се съчетават от само себе си. Действията ви са неопровержимо доказателство. От самото начало IDEAL STANDARD Ви дава възможност за избор, дава живот на мечтите ви. Креативност и технология се съчетават със здравия разум, за да предложат цялостни решения за тялото и духа.

Всички проучвания, които правим, намират израз във функционалността на предложенията ни. Здраве, безопасност, удоволствие, всичко е във фокуса на нашите търсения, за да може съчетанието между материали, дизайн и функционалност да излязат извън конвенционалното, да издигнат банята до място на чувства и емоции.

Да си вземеш вана или душ, да нагодиш правилната температура, да спестиш вода, да се отпуснеш, да прибереш необходимите неща на удобно място. Пространството и движенията стават осезаеми. Само едно движение е достатъчно да задвижиш механизъм и пред теб да се открие нов свят и също толкова е необходимо за да го затвориш.
Неподозирано място за съхранение на вещи, смесители с редица достойнства, предлагащи широк диапазон от комбинации, размери и технологии, които подобряват отношенията ви с водата. Нищо не е оставено на случайността.

 

IDEAL STANDARD 2

 

IDEAL STANDARD 3

 

 

 

 

Сортирай
Резултати 1 - 13 от 13