Menu

Cart

INDUSTRIAL PARTS Промишлена арматура

INDUSTRIAL PARTS Промишлена арматура INDUSTRIAL PARTS Промишлена арматура

INDUSTRIAL PARTS / Индустриал Партс ООД е основана през 1998г. Оттогава ние се наложихме като водещ доставчик на промишлена арматура за управление потока на флуиди с приложение във водния сектор, промишлеността, противопожарните системи и напояването. Успехът ни се дължи на високото качество на предлаганата арматура, професионалната подготовка и висока квалификация на нашия екип, както и развитата дистрибуторска мрежа, изградена на територията на страната.

 

СФЕРИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

Водоснабдяване и канализация – доставка на спирателна и регулираща арматура и фитинги както за сградно строителство, така и по инфраструктурни проекти. Отстраняване на загуби на вода по водопреносната мрежа.

Пречиствателни станции – проектиране, доставка на оборудване, изграждане, монтаж и пускане в експлоатация. Пречистване на морска вода в питейна, пречистване на отпадъчни води в чисти технологични води.

ВЕЦ - доставка на спирателна и регулираща арматура и фитинги. Проектиране и доставки по обществени поръчки. Помпени станции - изграждане, монтаж, доставка на оборудване.

ТЕЦ - доставки по обществени поръчки на спирателна и регулираща арматура и фитинги.

Противопожарни проекти - изграждане, монтаж, доставка на оборудване.

Напоителни системи за селскостопански проекти, магистрални и полеви напоителни мрежи, оранжерии, паркове, градини.

 
ПРЕДЛАГАНИ ПРОДУКТИ
 
Офертата ни включва богато разнообразие от продукти за управление на флуиди:спирателни, възвратни, изпускателно-отвеждащи, филтриращи, контролни, регулиращи, отчитащи и предпазни устройства, както и съответните аксесоари: автоматични задвижки, съединенителни елементи, компенсатори и уплътнения.
 
Последно променена вПонеделник, 15 Юни 2015 11:32

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.