Menu

Cart

VIEGA Инструменти за пресоване за всички системи

VIEGA Инструменти за пресоване за всички системи VIEGA Инструменти за пресоване за всички системи

VIEGA

Инструменти за пресоване за всички системи 

 

Инструментите за пресоване на VIEGA потвърждават своето качество при най-тежки условия на работа. Със своята проверена от TUV техническа безопасност те се причисляват към най-надеждните и най-успешните в Европа. Освен това дългите сервизни интервали гарантират висока икономичност.

 

VIEGA PRESSGUN, VIEGA PICCO 1

VIEGA PRESSGUN, VIEGA PICCO 2

 

Лек, практичен и бърз: Машината за пресоване на VIEGA

Двете машини за пресоване 4Е и 4В представят най-новото поколение инструменти за пресоване на VIEGA. Те са леки, бързи и лесни за употреба. Акумулаторната машина за пресоване 4B (18V) включва модерен литиево-йонен акумулатор, както и електрическият вариант 4Е (230V), е предназначен за диапазона размери от 12 до 108мм. Двата инструмента са съвместими с всички пресоващи клещи на VIEGA и при около 3 секунди време за пресоване се причисляват към най-бързите от този вид. Инструментите за пресоване на VIEGA постигат уникална гъвкавост чрез пресоващите пръстени с въртяща се на 180* пресова глава за диапазона от 12 до 108мм. Тяхното превъзходно отношение цена/ефективност се проявява също и в малките разходи за техническо обслужване. Сервизна проверка е необходима след 32000 пресования или 4 години, което се случи първо.

 

VIEGA PRESSGUN, VIEGA PICCO 5

VIEGA PRESSGUN, VIEGA PICCO 10

 

Малък, лек и универсален: VIEGA PICCO - новият пистолет за пресоване на VIEGA

Името на този инструмент за пресоване говори само за себе си. Пистолетът PICCO на VIEGA за пресоване при диаметри до 35мм се отличава с малки конструктивни размери и малко базово тегло 2,5кг. Неговата въртяща се на 90* пресоваща глава го прави универсално приложим. Инструментът за пресоване и три комплекта клещи за пресоване се доставят в куфар на PICCO.

 

Шарнирните клещи за пресоване (12-35мм) осигуряват максимална универсалност. Те осигуряват възможност за пресоване в тесни пространства и са съвместими също с предишните модели инструменти на VIEGA.

 

VIEGA PRESSGUN, VIEGA PICCO 6

VIEGA PRESSGUN, VIEGA PICCO 7

 

* Разгледайте инструментите на VIEGA *

viega logo

Последно променена вВторник, 09 Януари 2018 12:05

Медия

VIEGA Инструменти за пресоване за всички системи

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.