Menu

Cart

Добре дошли! Надяваме се да Ви бъдем полезни с предлаганите от нас продукти в областта на банята, водопровода, канализацията и отоплението. Поради предстоящото обновление на сайта, ще може да пазарувате и от двата ни магазина, като може да влезете в старият ни електронен магазин от тук shop.bg-maistor.com, докато не прехвърлим всички продукти. Извиняваме се за неудобството!

Инструменти и машини

В категорията ще откриете всички нужни за Вас инструменти и машини, които ще направят работата Ви много по-бърза и лесна по изграждането на вашата водопроводна, канализационни и отоплителна инсталация. Тук ще откриете професионални резбонарезни инструменти, електрически триони, инструменти за рязане на тръби, тръбни и ръчни инструменти, инструменти за пресоване, машини за спояване, инструменти за заваряване, за огъване, промиване, изпитване, тествани е още много други.

 

ТАГОВЕ: (водопроводни инструменти, резбонарезни инструменти, триони, инструменти за рязане на тръби, тръбни инструменти, инструменти за изпитване, инструменти за пресоване, експандери, инструменти за спояване, инструменти за инспектиране, инструменти за заваряване, инструменти за пробиване, инструменти за огъване на тръби, инструменти за замразяване, ръчни инструменти и др.).

Сортирай
Резултати 1 - 7 от 7