Menu

Cart
Интериор

Интериор (6)

Удобство, уют, красота и дизайн за вашият комфорт.

VILLA OLIVI В долината Тоскана в Италия

VILLA OLIVI

В долината Тоскана в Италия

 

Вила Olivi намираща се в Treia, сърцето на Тоската. Обновяването на вилата отнело 4 години, направено от швейцарските архитекти Markus Wespi и Jerome de Meuron. Външният стил на сградата е изцяло запазен, тъй като сградата е защитена от Италиянската културна и историческа администрация, но вътре е изцяло променена следвайки луксозния, комфортен и минималистичен стил.

Продължава...

Интериорни и дизайнерски решения за есенният сезон

Интериорни решения за есента

През есента е време за промяна. Внесете в дома си романтика, топлина и уют с нашите предложения в цветовете на сезона.

 

Списание: ДЕКОР ИДЕАЛЕН ДОМ

Текст и селекция: Николета Ботева

Снимки: Александър Ашминов

Продължава...

На мода идва дизайнерски аскетизъм

Парижкото изложение MASION OBJET - отново използва езика на предметите, за да внуши в 3 инсталации поведения и стилове, които ще бъдат актуални в предстоящия есенно - зимен сезон.

 
Посланието на парижкия салон е да укротим темпото, да се успокоим и да се върнем към същността на живота. Защото, казват ни, в ход в промяна в нагласите и днес хората вече се опитват да се освободят от излишъците, от повърхностното и безполезното. На мода идва минималистичен безвременен лукс, който събира в едно миналото, настоящето и бъдещето.
Продължава...

Модерен апартамент в Стокхолм

Модерен апартамент в Стокхолм

Интериор

 

Стилен мезонет в Стокхолм. Изключително красиво съчетание между промишлените предмети и стилното бяло. Дизайн който Ви грабва от коридора до спалнята, мебели неподвластни на времето.

Продължава...

ISH 2011 Изложение за баня, строителни материали, енергия, климатизация

ISH 2011

Изложение за баня, строителни материали, енергия, климатизация и ВЕИ

 

Най-голямото в света изложение за баня, строителни материали, енергия, климатизация и ВЕИ обедини бизнеса с кампанията Синя отговорност.

Пестенето на вода е една от големите световни грижи. ISH 2011 се провежда на всеки две години в панаирния град Франкфурт, технологиите за пестене на вода бяха фокус за почти всички над 2300 изложители. Кампанията Синя отговорност, организирана за втори път от Федерацията на германските производители на техника и оборудване, обедини изложителите  на ISH около обща кауза - пестенето на вода.

Продължава...