Menu

Cart

WAVIN ASTOLAN Система за безшумна сградна канализация

WAVIN ASTOLAN Система за безшумна сградна канализация WAVIN ASTOLAN Система за безшумна сградна канализация

WAVIN ASTOLAN

Система за безшумна сградна канализация

 

WAVIN ASTOLAN е завършена нискошумна сградна канализация, произведена от материала Astolan. Това е пластмасовата алтернатива на чугунената канализация. Системата се произвежда в Германия и обхваща тръби и фитинги с номинални диаметри от 56, 70, 90, 100, 125, 150 и 200мм. Предлага се в огромно разнообразие от фитинги и тръби, спомагащи за гъвкав и разнообразен избор на решения, изключително качество и комфорт.

 

WAVIN ASTOLAN е устойчива на топла вода и покрива напълно изискванията на стандарта DIN 1986, което означава 95 градуса краткотрайно и 90 градуса продължително температурно натоварване. Wavin AS може да се използва за отвеждане на отпадни води с pH между 2 и 12. Системата е проектирана за професионално водоотвеждане в сградите. Системата осигурява бърз и лесен монтаж посредством муфени връзки и еластомерен пръстен.

 

WAVIN ASTOLAN 1

 

БЕЗШУМНА

WAVIN ASTOLAN се произвежда от Astolan в диаметри от 56 до 200мм с голяма дебелина на стената, еднородна структура и високомолекулно тегло на материала, поглъщащ зараждащите се шумове при протичане на потока в канализацията.

 

МАГИЯТА

WAVIN ASTOLAN се произвежда от Astolan, минерално обогатен полипропилен. Благодарение на високото си молекулно тегло и структура, Astolan има свойства да поглъща въздушния и структурния шум.

 

ДЪЛГОТРАЙНОСТ

Системата WAVIN ASTOLAN е изключително здрава, устойчива на корозия, с идеално гладки вътрешни пвърхности, предотвратяващи образуването на отлагания. Тези характеристики на системата гарантират дългия й живот.

 

ТОПЛО И МАЗНО?

Няма проблем, WAVIN ASTOLAN е проектирана за оптимално отвеждане на топли и мазни отпадни води, в това число и от професионални кухни.

 

УНИВЕРСАЛНОСТ

Wavin AS може да бъде монтирана с всички видове скоби (с гумен уплътнител), без това да повлияе на шумоизолационните й свойства.

 

ЗВУКОИЗОЛАЦИЯ

С ненадминатите си шумоизолиращи характеристики, WAVIN ASTOLAN е оптимално решение на местата, където шумоизолацията е нужна. Патентованият материал Astolan се характеризира с високо молекулно тегло и характерна молекулярна структура, поглъщаща въздушния и структурен шум.

 

ВЪЗДУШЕН ШУМ

Звук, който се разпространява във въздуха. Появява се в тръбата, вследствие на движението на флуида в нея. Звуковата енергия се абсорбира в стената на тръбата. Тръбата WAVIN ASTOLANосигурява перфектно поглъщане на въздушния шум, благодарение на високото си тегло и характерна молекулна структура.

 

СТРУКТУРЕН ШУМ

Звук, който се разпространява по твърдите материали. Структурния звук се генерира при ударите на отпадната вода в стените на тръбата при промяна на нейната посока и най-вече при разклонители, дъги и сифони. Благодарение на специалната си молекулана структура и фитинги, системата WAVIN ASTOLAN абсорбира структурния звук.

 

* Разгледайте системата WAVIN ASTOLAN тук *

 

Последно променена вСряда, 13 Декември 2017 07:06

Медия

2 коментара

 • Ангелин Стоев
  Ангелин Стоев Събота, 09 Декември 2017 09:16 Връзка на коментара

  Здравейте,

  прикачихме към края на статията pdf с техническите характеристики на обезшумената канализационна система WAVIN AS, може да си е свалите! При нужда от повече информация не се притеснявайте да ни пишете.

  Поздрави.

  Докладвайте
 • Светла Захариева
  Светла Захариева Петък, 08 Декември 2017 09:28 Връзка на коментара

  Здравейте,
  проектант съм част ВиК и в момента проектирам сградно ВиК. Изискванията на възложителя са да бъде направена безшумна канализация. Спрях се на тези тръби, но желанието ми е в проекта да включа мерки, които трябва да се вземат при изпълнение на този вид канализация.
  Моля, ако е възможно да ме насочите къде мога да намеря нещо по въпроса.

  Благодаря предварително,

  Светла Захариева

  Докладвайте

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.