Menu

Cart

KONTI HIDROPLAST Гофрирани тръби Избрана

KONTI HIDROPLAST Гофрирани и дренажни тръби KONTI HIDROPLAST Гофрирани и дренажни тръби

KONTI HIDROPLAST / Конти Хидропласт инвестира в нови гофрирани тръби за канализация с високо качество, малка тежест и голяма устойчивост. Най-добър пример за това е системата КОНТИ КАН с подобрена технология за гофриране, която гарантира голяма ефективност, оптимален процес на производство и лесно инсталиране.

 

Тръбите КОНТИ КАН са в съответствие с EN 13476-3 стандарт. Профилираната външна стена на продукта осигурява висока твърдост от 16KN/m2 (SN16). Гладка повърхност на вътрешната стена осигурява перфектни хидравлични параметри. С иновативната технология на подсилената муфена връзка, се осигурява дълготрайна издръжливост и устойчивост на най-критичните точки. Тръбите се свързват с ПП муфи. Уплътненията за тръбите и фитингите са поставени на последния жлеб на тръбата. Моделирани са по вътрешен диаметър с размери от ID 100 до ID 1200мм.

 

КОНТИ КАН тръбите и фитингите са проектирани за подземна канализация и дренажни гравитационни системи за поставяне в дълбочина от 0,8 до 8,0 метра. Тяхната висока термална и химическа устойчивост ги прави подходящи за ненапорни промишлени системи.

 

КОНТИ КАН ПП-ХМ тръбите са високо устойчиви на пукнатини и на механични удари. Най-новите изследвания за полипропиленовите тръби потвърждават минимален срок на годност 100 години, докато тестовете за издържливост показват, че техния живот е значително по-дълъг. Затова тази система се използва за изграждането на:

  • Канализация
  • Дренаж за дъждовни тръби
  • Канализация за различни водни канали
  • Различни специални промишлени разтвори
  • Битов дренаж

 

КОНТИ ДРЕН е полиетиленова дренажна тръби с прорези. КОНТИ ДРЕН се произвежд от гофрирани тръби КОНТИ КАН. Специално оборудване гарантира широк обхват от различни прорези.

 

* Разгледайте продуктите та KONTI HIDROPLAST *

Последно променена вВторник, 18 Април 2017 17:32

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.