Menu

Cart

Добре дошли! Надяваме се да Ви бъдем полезни с предлаганите от нас продукти в областта на банята, водопровода, канализацията и отоплението. Поради предстоящото обновление на сайта, ще може да пазарувате и от двата ни магазина, като може да влезете в старият ни електронен магазин от тук shop.bg-maistor.com, докато не прехвърлим всички продукти. Извиняваме се за неудобството!

Отопление

Намерете при нас всичко нужно за изграждането на Вашата отоплителна инсталация или слънчев колектор. Голямото разнообразие от качествени продукти ще Ви улесни избора и ще допринесе за лесен монтаж или демонтаж и осигуряването на нужния комфорт за вашият дом.

 

Отопление

 

Висококачествени продукти които предлагаме за отоплителни или охлаждащи системи, както и слънчеви колектори ще Ви помогнат да направите най-подходящия избор.

 

При на ще намерите: пресови системи, радиаторни кранови, тръба с алуминиева вложка и нужните и фитинги и инструменти, лири за баня, радиатори, алуминиеви глидери, конвектори за отопление и охлаждане, термостати и UPS-си, медни тръби и фасонни части, слънчеви колектори, отоплителна арматура за изграждането на всички видови отопление, подово отопление и охлаждане, котли и камини, електрически бойли и др.

 

Отоплителни системи

 

За Ваше улеснение сме разделили продуктите в няколко категории спрямо тяхното приложение в отоплителните системи. А тук отдолу сме подбрали най-търсените продукти за отоплителните инсталации. Приятно пазаруване!

 

Сортирай
Резултати 1 - 21 от 39