Menu

Cart
Отопление

Отопление (15)

Системи за изграждане на централно и локално отопление.

GREYKO Пелетни горелки за отопление на къщи, офиси, хотели и индустриални помещения

GREYKO

Пелетни горелки

 

Пелетните горелки GREYKO създават комфорт и икономичност, грижат се за околната среда и лесни за обслужване. Горелки работят с всякакъв вид и качество пелети - дървесина и агропелети (без сламени). Самопочистват се без прекъсване на горивния процес и не е необходимо да се почиства горелката. 

Продължава...

Алуминиеви лири за баня - Създайте си удобство и комфорт

Алуминиеви лири за баня

Създават удобство и комфорт

 

Алуминиеви лири за баня са изключително добро решение за отопление отопление на малки помещения и най-вече за баня. Алуминиевата лира създава удобство и комфорт, както и придава един съвременен вид на вашата баня. Производството на многообразни модели, размери и цветове, прави възможно тяхното приложение във всяка една стая от дома, съобразявайки се с неговият интериор.

Продължава...

REHAU Система за подово отопление и охлаждане

REHAU Система за подово отопление и охлаждане

Качеството не зависи от мащабите!

 

Системата REHAU за подово отопление / охлаждане има големи предимства и при проектирането и изпълнението на по-малки обекти, тъй като висококачествените системи намират приложение не само при мащабните проекти - като отопление на тревата на повечето стадиони на отборите от Бундеслигата, но също и в еднофамилните и двуфамилните жилища. С компактната, специално разработена за по-малки обекти програма, Вие залагате на доказаните качества и надеждност на системата с марка REHAU.

Продължава...

Декоративни аксесоари, за да стане вашата камина произведение на изкуството

Декоративни аксесоари за да стане вашата камина произведение на изкуството

 

Дори и най-обикновената камина може да стане произведение на изкуството, стига да имате желание и малко въображение. Готовите камини са с универсален външен вид, за да се впишат лесно във всеки интериор. И няма нищо по-лесно от това да се декорират.

Продължава...

Най-добрата инвестиция за вашата отоплителна система

Най-добрата инвестиция за вашата отоплителна система

 

Вентилаторния конвектор KLIMA 2000 е най-добрата инвестиция за Вашата климатична/отоплителна инсталация. Закупувайки вентилаторен конвектор Вие се възползвате от най-доброто съотношение лв./kW. На графиката е показана стойността на първоначалната инвестиция за обезпечаване на изисканата мощност. За сравнение са използвани различни видове топлообменници.

Продължава...