Menu

Cart
Отопление

Отопление (18)

Системи за изграждане на централно и локално отопление.

SALUS IT600 SMART HOME - Пълен контрол над дома, само с едно кликване!

Пълен контрол на системата SALUS IT600 SMART HOME само с едно кликване!

 

Това, което отличава SALUS IT600 SMART HOME е резултат от съчетана дейност на много устройства в една система. Потребителската му функционалност се дължи на правилото OneTouch. Системата SALUS IT600 SMART HOME позволява да бъде следена ситуацията във всички помещения, където тя е инсталирана. Благодарение на OneTouch потребителя може да създава персонализирани правила, които Ви позволяват да управлявате няколко устройства, групи устройства и да създавате зависимост между компонентите на системата.

Продължава...

INNOVA AIRLEAF Вентилаторни конвектори - Елегантен дизайн и оптимално решение за отопление и охлаждане

INNOVA AIRLEAF / FILOMURO

Вентилаторни конвектори за отопление и охлаждане

 

Вентилаторните конвектори INNOVA AIRLEAF предлагат оптимално решение за отопление през зимата, охлаждане през лятото и изсушаване на въздуха. Елегантен дизайн и компактни размери (дълбочина само 129мм!), правят вентилаторните конвекторите подходящи за всеки интериор.

Продължава...

Подово отопление - Защо да предпочетем пред останалите отоплителни системи?

Подово отопление

 

Топлинен комфорт

Лъчистите отоплителни системи /подово отопление/ отоплява на базата на по-ниски температури на повърхността и равномерно температурно разпределение с ненатрапчива и създаваща комфорт лъчиста енергия. За разлика от статичните системи /панелни радиатори, алуминиеви глидеривентилаторни конвектори и др./ за отопление тук се създава равновесие на излъчването между човека и околната повърхност на помещението и така се постига оптимално усещане за комфорт.

Продължава...

GREYKO Пелетни горелки за отопление на къщи, офиси, хотели и индустриални помещения

GREYKO

Пелетни горелки

 

Пелетните горелки GREYKO създават комфорт и икономичност, грижат се за околната среда и лесни за обслужване. Пелетните горелки работят с всякакъв вид и качество пелети - дървесина и агропелети (без сламени). Самопочистват се без прекъсване на горивния процес и не е необходимо да се почиства горелката. 

Продължава...

Лири за баня - Създайте си удобство и комфорт!

Алуминиеви лири за баня

Създават удобство и комфорт

 

Лири са изключително добро решение за отопление на малки помещения и най-вече за баня. Лирите за баня създава удобство и комфорт, както и придава един съвременен вид на вашата баня. Производството на многообразни модели, размери и цветове, прави възможно тяхното приложение във всяка една стая от дома, съобразявайки се с неговият интериор.

Продължава...