Menu

Cart

VIEGA PROFIPRESS Пресова система за медни тръби

VIEGA PROFIPRESS Пресова система за медни тръби VIEGA PROFIPRESS Пресова система за медни тръби

VIEGA PROFIPRESS

Пресова система за медни тръби

 

VEIGA PROFIPRESS е проверена милиони пъти система от пресови фитинги за медни тръби и обширна производствена програма. На разположение за най-различни области на приложение се намират над 550 артикула с размер от 12 да 108мм. Животът на висококачественият уплътнителен елемент от EPDM е сравним с този на сградата. Освен това цилиндричния тръбен водач предотвратява огъването на краищата на тръбите и повреждането на уплътнителния елемент. 

 

Пълнота и разнообразие на асортимента

VIEGA PROFIPRESS е система, която е убедителна в практиката със своята голяма увереност. PROFIPRESS съчетава интелигентни елементи на безопасност с широк асортимент. По този начин вие винаги извършвате практичен монтаж, от връзки с газопроводната или водопроводната мрежа до стенни тръбни панели.

 

VIEGA PROFIPRESS1

 

Всеобхватно разнообрази на приложения

Разнообразието на приложения на PROFIPRESS е на практика неограничено. Със своето разнообразие от модели системата обхваща широк спектър от монтажни работи, от тръбопроводи за питейна вода, за газови системи и отоплителни инсталации, както и за различни приложения в жилищни сгради, до промишлени съоръжения и кораби.

 

PROFIPRESS в инсталации за питейна вода

Строгите изисквания към хигиената на питейната вода са предизвикателство, на което трябва да отговаря непрекъснато системата за пресова връзка PROFIPRESS, понеже материалът на тръбите, техният диаметър и начин на монтаж се явяват решаващи за продължителното съхранение на доброто качество на питейната вода. Всичко това говори в полза на PROFIPRESS.

 

PROFIPRESS в отоплителните инсталации

PROFIPRESS е абсолютно надеждното, икономично и пестящо време решение за монтаж на котела и отоплителните тела. Благодарение на различните преходници, резбови фитинги и фланци PROFIPRESS е правилният избор.  

 

VIEGA PROFIPRESS 2

 

Характеристики:

  • Система за свързване на медни тръби съгласно EN 1057 в диапазона размери от 12 до 108мм, включително и междинният размер 64мм
  • Абсолютна стабилност на системата за бърз и чист монтаж на окачени инсталации, вертикални тръби и хоризонтални инсталации
  • Най-разнообразни възможности за монтаж чрез комбинации мед/мед и мед/червен месинг
  • Широка гама от специални части за монтаж на отоплителни инсталации
  • Наличие в комплекта на висококачествени уплътнителни елементи от EPDM
  • Съответствие с всички изисквания за инсталациите за питейна вода
  • Всички размери са с SC-Contur, който прави възможно откриването на непресовани по недоглеждане фитинги при пълнене на инсталацията.

 

Разгледайте всички предлагани продукти на VIEGA тук ... 

viega logo

Последно променена вСряда, 20 Декември 2017 07:57

Медия

VIEGA PRESS SYSTEMS

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.