Menu

Cart

WILO STRATOS PICO Новата високоефективна и енергоспестяваща помпа

WILO STRATOS PICO Новата високоефективна и енергоспестяваща помпа WILO STRATOS PICO Новата високоефективна и енергоспестяваща помпа

WILO STRATOS PICO

Новата високоефективна и енергоспестяваща помпа

 

Всяко домакинство е голям консуматор на електроенергия. Стандартната помпа за отопление използва най-много електроенергия в сравнение с останалите електроуреди в едно домакинство. Ако замените стандартната помпа с високоефективната Wilo-Stratos PICO, ще спестите годишно 105,49лв. от електроенергия.

 

С това, че спестява до 90% годишно от разходите за електроенергия, Stratos PICO е най-ефективната от всички останали помпи клас А според изследванията на Europumps Commitments. Още първата година от експлоатацията й помпата възвръща направената за нея инвестиция.

 

Високоефективната помпа Wilo-Stratos PICO

Спестете до 105,49 лв. годишно от електроенергия с помпа Wilo-Stratos PICO

 

Wilo-Stratos PICO 46,5 kWh 6,51 лв.
Телевизор 190 kWh 26,60 лв.
Перана машина 200 kWh 28,00 лв.
Съдомиялна машина 245 kWh 34,30 лв.
Сушилна машина 325 kWh 45,50 лв.
Осветление 330 kWh 46,20 лв.
Хладилник 330 kWh 46,20 лв.
Фризер 415 kWh 58,10 лв.
Готварска печка 445 kWh 62,30 лв.
Ст. помпа за отопление 800 kWh 112,00 лв.
  kWh/ на година разходи за електороенергие в лв./ на година

 

Изчисленията са направени при цена на електроенергия за България от 0,14 лв./kWh без ДДС.

Консумираната от помпа Stratos Pico електроенергия е изчислена на база проведени от TUV измервания и сертификат издаден на 06.08.2009г.

 

WILO STRATOS PICO

 

WILO STRATOS PICO 1

 

Класифициране според енергийната ефективност

Единствения по рода си 3W работен режим на Stratos PICO прави възможно спестяването на разходи за електроенергия до 90%. Wilo-Stratos PICO консумира половината от определения за енергиен клас А допустим разход на електроенергия. По отношение на консумираната електроенергия Wilo-Stratos PICO е по-енергоспестяваща в сравнение с която и да е друга помпа клас А.

 

Тествана от TUV ефективност

Германската сертификационна организация TUV SUD направи необходимите тестове съгласно стандарта на клас А и измери, че помпа Wilo-Stratos PICO употребява 46,5 kWh ел. енергия на година за еднофамилна къща. Stratos PICO е единствената помпа сертифицирана от TUV SUD за показана ефективност при работа.

 

Бъдещето ни пренадлежи

От 1872 година.

В цял свят Wilo е символ на инженеринг с първокласна немска традиция.

Нашите над 6000 служители работят днес, за да намерят решение за бъдещи нововъведения в производството на помпи и помпени системи, които със своето качество и ефективност ще дефинират бъдещите стандарти при помпеното производство. Нашето ново постижение Wilo-Stratos PICO печели с качество, функционалност и лесно обслужване.

 

Компактна форма и удобство при монтаж

Благодарение на нетрадиционната си компактна форма помпата не изисква голямо място за монтаж. Компактна форма на Stratos PICO я прави безпроблемна при монтаж.

 

WILO STRATOS PICO2

 

Удобно и лесно ел. свързване чрез Wilo Conector

Докато при другите циркукалционни помпи кабелите от ел. мрежата трябва да се свържат директно в клемната кутия на помпата, при Wilo-Stratos PICO кабелите се свързват първо към патентования Wilo Conector и след това той се пъха със завъртане към входа на клемната кутия на помпата. Свържете свободните краища на ел. кабели лесно и безпроблемно към Wilo Conector.

 

Автоматично обезвъздушаване

Достатъчно е едно натискане на копчето, за да се активира автоматичното обезвъздушаване на помпата, за постигане на по-добър работен режим и най-вече за да се осигури безшумна работа на помпата. Патентования Wilo Conector свържете с едно завъртане към клемната кутия на помпата Wilo-Stratos PICO.

 

Лесна настройка

Посредством големия дисплей на фронталната част на помпата и технология за настройка и управление с едно копче, запазен патент на Wilo, помпата се настройва посредством опростено меню. Големия размер на дисплея позволява с един поглед да се видят всички важни работни данни на помпата.

Най-важното: на дисплея във всеки един момент можете да наблюдавате актуалната мощност, с която работи помпата във ватове (W) и консумираната електроенергия до този момент в киловатчаса (kWh).

 

Така практически помпата Wilo-Stratos PICO изпълнява ролята и на свой самостоятелен електромер. Wilo-Stratos PICO държи под контрол енергийната си ефективност. Голям дисплей, лесно меню, управление и настройка с едно копче, за да улесним максимално нашите клиенти. Този индикатор ви показва дали сте активирали автоматичното обезвъздушаване на помпата и дали този процес е приключил.

 

На дисплея във всеки един момент клиентът вижда двете най-важни за него неща:

  • актуалната мощност, с която работи помпата във W
  • консумираната електроенергия в kWh

 

Технически данни

Област на приложение

Отоплителни водни системи в едно и двуфамилни къщи, климатични системи, индустриални циркулационни системи

 

wilo stratos pico maxo

 

Предимства на Wilo-Stratos PICO

  • Високоефективна помпа спестяваща енергия
  • Сигурно стартирване и дълъг експлоатационен живот чрез високооборотно развъртане на помпата и деблокерващ софтуер
  • Лесен и бърз монтаж
  • Дисплей, показващ работните параметри
  • Произвежда се серийно с топлоизолация

 

* Разгледайте продуктите на WILO *

wilo logo

Последно променена вСряда, 20 Декември 2017 07:50

Медия

WILO STRATOS PICO

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.