Menu

Cart

PESTAN Полипропиленови канализационни системи

PESTAN Полипропиленови канализационни системи PESTAN Полипропиленови канализационни системи

PESTAN е фирма, която се занимава с обработването на пластмасови материали, PVC тръби и фитингиполипропиленови тръби и фитиниги и полиетиленови тръби и фитингиЕжедневната консумация на суровината от продукцията е някъде около 50 тона. За да отговорят на строгите изисквания на европейските стандарти, PESTAN непрекъснато инвестира в модернизацията и подобряването на оборудването, така че тя да може да се конкурира успешно с другите световни производители

 

PESTAN наскоро построи нов завод 20000 кв.м. Цялата продукция на компанията PESTAN се произвежда в съответствие с европейските стандарти.

Фирма PESTAN се намира на 5-ти километър на магистрала M4 Aranđelovac-Lazarevac, в промишлена зона,югозападно от Aranđelovac. Техните производствени мощности са разположени на място, наречено ĆIRINAC вBukovik.

 

pestan 1

 

* Разгледайте продуктите на PESTAN *

2 коментара

 • Стоев
  Стоев Сряда, 01 Юли 2015 14:22 Връзка на коментара

  Здравейте, системата от полипропилен за канализация на PESTAN която поддържаме е до изчерпване на наличноста! Ще е сменим с PIPELIFE HT LINE и се надяваме да харесвате нея :)

  Докладвайте
 • Григоров
  Григоров Петък, 19 Юни 2015 05:34 Връзка на коментара

  Здравейте. Съжелявам че ще го кажа но никак не съм доволен от ПВЦ частите на ф-ма Пещан. Проблема е в гумените уплътнения,много са твърди и производителноста на монтажника пада с 50 пшроцента което води до загуби и лощо име на производителя. Моля обърнете внимание.

  Григоров.

  Докладвайте

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.