Menu

Cart

POWOGAZ Битови и промишлени водомери

POWOGAZ Битови и промишлени водомери POWOGAZ Битови и промишлени водомери

Последните няколко години бяха изпълнени с нови предизвикателства и поети задачи, както и с много успехи за APATOR POWOGAZ S.A. Ние внедрихме иновативни решения и си поставихме нови цели. Резултатите от нашите действия бяха забелязани и оценени високо от нашите клиенти. Нещо повече, ние спечелихме доверието на нови клиенти, които оцениха нашите усилия, както и високото качество на нашите продукти и услуги.

 

Много се радваме, че вие, дами и господа, сте заедно с нас в този специален за нас момент - 85-тата годишнина от създаването на нашата компания. Настоящата година, в продължение на предишната, е време за задаване и изпълнение на последователни, амбициозни цели. Ние сме в постоянно търсене на нови, неконвенционални решения, които довеждат до измерими ефекти и допринасят за задоволяването на Какви партньори сме ние? Стабилни, съвременни, конкурентни.


Силата на нашата компания е: преди всичко, конкурентни и атрактивни продукти и високо качество на обслужването. Това допринася както за нашите успехи, така и за успеха на нашите клиенти, обуславяйки също и съвместния ни успех. В продължение на усилията на Завода за водомери POWOGAZ S.A, работещ от 2008г. под името APATOR POWOGAZ S.A., през последните 85 години ние ви оборудваме с наши продукти, отличаващи се с най-високо качество.

 

powogaz 1

 

APATOR POWOGAZ S.A е част от APATOR GROUP, обединяваща най-големите полски производители на измервателно оборудване. Групата обединява също и производители на контролни и измервателни системи. Благодарение на използването на иновативни конструкционни и технологични решения, както и на внедрените нови методи на управление, ние ви даваме, дами и господа, гаранция за това, че вие закупувате продукти с изключителни експлоатационни характеристики. Многобройните призове и награди са източник на удовлетворение и на вдъхновение за по-нататъшно обогатяване на нашите предложения. Ние спечелихме Златен медал на Полското национално изложение, бяхме удостоени два пъти с титлата Mister Exportu. Нещо повече, ние спечелихме Златен медал на Международния панаир в Познан за комбиниран водомер и за водомер с хоризонтална витлова ос.

 

Нашата AMR радио система за отчитане на водомери спечели златен медал на търговския панаир TIWS в Келце през 2009г. и получи почетна грамота през 2010г. 

 

* Разгледайте продуктите на POWOGAZ *

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.