Menu

Cart

REHAU Енергийно ефективно строителство

REHAU Енергийно ефективно строителство REHAU Енергийно ефективно строителство

REHAU водещ доставчик на базирани на полимери системни решения за отопление и услуги в областите строителство, аутомотив и индустрия. Поради високата ефективност в разработването на нови продукти и децентрализираната търговска и сервизна мрежа, REHAU принадлежи към най-добрите доставчици на пазара.

Високо ниво на професионализъм от развитието на материалите до изпълнението на системите, както и страст за неограничените потенциални ползи от прилагането на полимерните материали, са основна предпоставка да бъдем водеща марка в световен мащаб.

За енергийно ефективно строителство, използване на възобновяеми енергийни източници и управление на водите, както и в областта на Mobility & Future Living, REHAU допринася решаващо за преодоляване на екологичните и икономическите предизвикателства на бъдещето.

 

REHAU 1

REHAU 2

REHAU 3

REHAU 4

 

ФИЛОСОФИЯ НА ФИРМАТА

От основаването на фирмата целта на REHAU е посредством самостоятелни рецептури за пластмаси да разкрие нови области за приложение. Ние се стремим да заменим обикновените материали с по-здрави полимери и чрез креативни системни решения да предложим подобрени стойности в полза на нашите клиенти.

 

В над 170 представителства около 17 000 служители в 54 страни допринасят за растежа и успеха на нашето предприятие. REHAU последователно изгражда своята мрежа на пет континента, за да се доближи като партньор до своите клиенти. И в бъдеще нашето фамилно предприятие ще остане независимо и ориентирано към средносрочни и дългосрочни цели, вместо да поставя на преден план краткосрочната печалба. Дейностите днес са насочени към въпроси от значение за бъдещето като енергийна ефективност, възобновяеми енергийни източници, управление на водите, мобилност и Future Living.

 

* Разгледайте продуктите на REHAU *

Последно променена вВторник, 18 Април 2017 18:09

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.