Menu

Cart

ROCA

roca

 

Добре дошли в света на ROCA

Банята на утрешния ден вече е тук

 

Всички предложения на ROCA обединяват иновации, устойчивост и дизайн, като предвиждат бъдещите нужди и осигуряват максимално удобство и благополучие.

 

ROCA има за цел да предвижда потребностите на обществото и тяхното постоянно развитие. Затова има екип от експерти-дизайнери, чиито усилия са насочени към създаването на уникални концепции, способни да удовлетворят и най-взискателните потребители. И като резултат от тяхната работа откриваме образци, изработени от най-висококачествени материали, които налагат нови тенденции в иновациите, технологиите и уникалния дизайн.

 

roca 1

 

Пространството за бани е специално място във всеки дом: то Ви позволява да започнете деня си с освежаващ души да го завършите с успокояваща вана. Дизайн, комфорт и качество са ключовете към банята и за това в ROCA работят, за да предлагат новаторски решения, които да подхождат на всеки стил на живот.

В качеството си на световна водеща марка, ROCA също така влага в своите продукти ангажимента на компанията по отношение устойчивостта и защитата на околната среда. Всяко предложение е оборудвано с най-модерните и прецизни технологии с цел пестене на вода и енергия.

В крайна сметка ROCA използва целия си опит и ресурс, за да предложи на потребителите различни и иновативни решения, които им позволяват да обзаведат всяка баня по индивидуален и уникален начин без да се отказват от най-добрият дизайн.

 

Най-търсени продукти на ROCA в магазина:

#смесители roca #roca element цена #roca санитария #roca debba #roca nexo #roca тоалетни #мебели roca #roca мивки #roca gap

 

ROCA 2

 

ROCA 3

 

 

ROCA Ценова листа 2016 - Обзавеждане за баняroca logo

 

 

 

 

Сортирай
Резултати 1 - 16 от 16