Menu

Cart

ROTHENBERGER Инструменти и машини Избрана

ROTHENBERGER Инструменти и машини ROTHENBERGER Инструменти и машини

Продуктите на ROTHENBERGER са символ на най-високо качество и технологии. Чрез тях ние поемаме ангажимент пред нашите клиенти за бъдещо дълготрайно партньорство. С повече от 5000 артикула ROTHENBERGER предлага най-широка гама инструменти и машини за тръби и тръбни инсталации в световен мащаб.

 

Продуктите са разделени в 11 групи, всяка от които съдържа най-новите в технологично отношение артикули за следните сфери: инсталации, сервиз и поддръжка, климатична и хладилна техника и универсални тръбни инструменти.

 

НАЙ-ДОБРИТЕ ИНСТРУМЕНТИ!

Нашите клиенти са най-важни за нас. Затова се стараем да постигнем 100% удовлетвореност у тях посредством всички процеси в нашия концерн. Изследването и усъвършенстването са едно от най-важните звена за нас, благодарение на което разполагаме с над 150 международни патента и стоки.

 

В двата ни ТЕС центъра в Келкхайм (Германия и в Абадяно) Испания днес се създават иновативните продукти, които могат да служат на бъдещето. Нашите инженери се стараят да намират и индивидуални решения, съобразени с местните пазари.

 

ROTHENBERGER 1

 

НИЕ СМЕ ТАМ, КЪДЕТО ВИЕ ИМАТЕ НУЖДА ОТ НАС

Инструментите с марката ROTHENBERGER са навсякъде, където има необходимост от свързване, инсталиране, тестване или поддръжка на тръби и тръбни инсталации. През последните години ние успяхме да се наложим като лидер и сме представени в над 90 страни в света.

 

* Разгледайте продуктите на ROTHENBERGER *

Последно променена вВторник, 18 Април 2017 17:50

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.