Menu

Cart

VIDIMA Цялостни решения за баня Избрана

VIDIMA Цялостни решения за баня VIDIMA Цялостни решения за баня

VIDIMA е символ на надеждна санитарна арматура и смесителни батерии. Зад този имидж стои над 70-годишен опит и традиция, модерни технологии и оборудване, висококвалифициран персонал и съвременни методи на организация и управление.

 

През последните 5 години портфолиото на марката се увеличи значително. С търговска марка VIDIMA вече се предлагат изделия от санитарен порцелан, акрилни вани, душ-кабини и керамични поддушови корита, както и аксесоари за баня, смесители за баня отличаващи се с елегантен дизайн и високо качество.


Продуктите VIDIMA носят повече стойност, отколкото клиентите плащат. Предлагайки все по-нови и иновативни дизайнерски решения, търговската марка VIDIMA е синоним на практичните, ергономични и с висока потребителска стойност изделия. Клиентите намират при нас не просто отделни продукти, а цялостни решения за баня. Все по-голямо внимание се обръща на създаването на интегрирани решения за баня, представляващи колекции от керамични продукти, смесителни батерии, акрилни вани и душ-кабини, обединени от обща дизайнерска линия. Интегрираните решения спестяват време и средства при цялостно оборудване на бани.

 

ЗАВОД ЗА СМЕСИТЕЛНИ БАТЕРИИ (САНИТАРНА АРМАТУРА)

Заводът за санитарна арматура на ИДЕАЛ СТАНДАРТ - ВИДИМА АД е специализиран в производството на смесители и аксесоари. Заводът е с над 75-годишна история, от която 60 години опит в производството на смесителни батерии. Производствените мощности заемат площ от 54 хил. кв. м. от обща площ 127 хил. кв. м. Общият капацитет на заводите е 7 млн. изделия годишно. Предприятието се нарежда сред най-големите производители на смесители в света. Заводът произвежда продукти под марките Vidima, Ideal Standard, Porcherи др.

 

ЗАВОД ЗА САНИТАРНА КЕРАМИКА

Заводът за санитарна керамика на ИДЕАЛ СТАНДАРТ - ВИДИМА АД e специализиран в производството на санитарна керамика. Заводът е изграден на зелена поляна за рекордния срок от 11 месеца. Започва пробна експлоатация на 19 декември 1997 г., а на 23 октомври 1998 г. е официално открит. Производствените мощности са разположени на 64,7 хил. кв. м. от обща площ 97 хил. кв. м. С годишен капацитет от 2,8 млн. изделия заводът е най-големият производител на санитарна керамика в Европа. Продуктите са под търговските марки Ideal Standard, Vidima, Porcher, Armitage Shanks и др.

 

ЗЕЛЕНА КОМПАНИЯ, СИНЯ ОТГОВОРНОСТ

С това мото VIDIMA изразява своята загриженост за бъдещето на планетата и отговорността към опазването на природните ресурси. ВИДИМА винаги е следвала политика по опазване на околната среда, като е инвестирала в оборудване, технологии и добри практики за управление на отпадъците, пестене на природни суровини и запазване здравето на работещите. Не на думи, а на дело, нашата компания може да се назове зелена.

В същото ВИДИМА са щастливи да създават продукти, чрез които и други хора да могат да реализират своя стремеж към пестеливи разходи и отговорно отношение към най-важния за човечеството ресурс – водата. Това е нашата синя отговорност. Ставаме все по-добри в изобретяването на пестящи технологии в нашите продукти и сме все по-доволни за приноса ни към опазването на природата.  

 

ФУНКЦИИ ПРАВЕЩИ ПРОДУКТИТЕ НА ВИДИМА ПО ПОЛЕЗНИ

Керамичен VIDIM Click механизъм

vidima-click-smesitelПо-голямата част от смесителните батерии VIDIMA са снабдени с керамични затварящи механизми 40 и 47мм IDEAL STANDARD с CLICK система. Нека припомним, че IDEAL STANDARD е компанията, която внедри керамичния диск като уплътнителен елемент и стана предвестник на технологичната революция в областта на смесителите. Днес стотици милиони керамични механизми IDEAL STANDARD са вложени в смесители от целия свят. Те непрекъснато се усъвършенстват не само по отношение на дълговечност и надеждност, а и в посока на подобрен комфорт, икономичност и безопасност при употребата. Керамичният затварящ механизъм с CLICK система, предоставя на потребителя усъвършенствана функция за контрол на температурата на топлата вода, водоспестяваща функция и увеличена работна зона на ръкохватката 120*, като улеснява контрола на температурата в зоната на комфорт (34 - 42*С).

 

VIDIMA EasyFix

vidima easyfixТази система осигурява лесен монтаж на смесителите, благодарение на специалната конструкция на гумената подложка и металната шайба. Това позволява затягане на гайката върху шпилката бързо и без помощник.

 

 

 

 

VIDIMA Cold Start Студен старт

vidima cold startУникалната технология „Студен старт” пести вода, енергия и пари. Позицията на ръкохватката точно над чучура, възприета за естествена, е стартова и настройката на температурата започва винаги от студена вода. Последващо движение на ръкохватката наляво позволява промяна на температурата на водата към топла. Тази „умна” технология предотвратява ненужния разход на смесена вода в момента на пускане, което се отразява благоприятно на разхода на топла вода.

 

 

VIDIMA -7% Т.О. за всички продукти от нашият магазин, без тези които са на промоционални условия!

* Разгледайте продуктите на VIDIMA *

vidima logo

Последно променена вНеделя, 31 Декември 2017 08:07

Медия

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.