Menu

Cart

VIEGA Винаги свежи идеи за баня

VIEGA Винаги свежи идеи за баня VIEGA Винаги свежи идеи за баня

Зад марката VIEGA стои фамилно предприятие, което от самото начало поставя най-високи изисквания към качеството на своята продукция, сервиза, съблюдаването на срокове на доставка, а така също и максималната ориентация към потребителите.

 

На първо място към себе си. Защото е напълно ясно: в големия бизнес,за да постигнеш международен успех, е необходимо нещо повече от добра идея. Поради това повече от 110 години компанията се отличава със смелост, стремеж към иновации и пълна отдаденост на работата.

 

КОМПЕТЕНТНОСТ ПЛЮС РАЗНООБРАЗИЕ

Сега производствената гама на VIEGA включва повече от 16000 различни артикула. Това са изделия, които предполагат не само огромен избор, но и отлично качество. Обяснението е, чеVIEGA обединява най-доброто: прекрасно обучен персонал, най-добри суровини, високотехнологично съвременно производствено оборудване - и всичко това в пет производствени предприятия в Германия и САЩ.

 

СИСТЕМАТИЧНО И ТОЧНО

Освен това 16000 вида продукти са винаги налични на склад, а благодарение на идеалната логистика е обезпечена тяхната комплектовка, маркировка, опаковка и изпращане. Системата работи съвършено - както и всичко в компанията VIEGA. Взаимодействие има не само в процесите, но и в продуктите. База за това създава технологията зя системи за вграждане - една от многото иновации на VIEGA.

 

СТРУКТУРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ VIEGA

 

СТРУКТУРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ VIEGA

Идеалното решение за сухо строителство

Благодарение на ненадминатото си съотношение между качество и цена VIEGA ECO PLUSпоставя отчетливи акценти в строителството на обекти. Тъй като тук всичко е съгласувано: стабилно изпълнение, надеждно качество и изключително разнообразие на дизайна. Независимо дали се извършва монтажа на един модул или групов монтаж върху направляващи профили - VIEGA ECO PLUS гарантира лесен и икономичен монтаж.

 

VIEGA Сифони за поддушови корита

 

VIEGA Сифони за поддушови корита

Технология за отводняване на поддушови корита: съвършен дизайн, перфектна техника

Все повече клиенти предпочитат силни потоци вода и душови глави формат XXL, които за кратко време подават големи-количества вода, едновременно с това избирайки особено недълбоки поддушови корита, поемащи много малко количество вода.

 

Сифони за отводняване на мивка за баня VIEGA

 

Сифони за отводняване на мивка за баня VIEGA

Дали с изящната си форма сифоните за мивка от серията ELEGANTA на VIEGA, с изпускателните клапани със специално създадена конструкция или със сифоните за мивки и перални, - благодарение на великолепния си дизайн, те винаги привличат вниманието.

 

Линейни сифони VIEGA VISING

 

Линейни сифони VIEGA VISING

VIEGA VISING качествени дизайнерски линейни сифони от неръждаема стомана, с голямо разнообразие на решетки, включтелно с повърхност от стъкло или плочки - за да се слее с останалата част от банята.

 

Линеен сифон за баня VIEGA ADVANTIX VARIO

 

Линеен сифон за баня VIEGA ADVANTIX VARIO

Линейният сифон VIEGA ADVANTIX VARIO осигурява уникално съчетание на превъзходен дизайн, лесен монтаж и оптимизирана складова логистика.

 

* Разгледайте продуктите на VIEGA *

Последно променена вВторник, 16 Юни 2015 08:31

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.