Menu

Cart

VIEGA Винаги свежи идеи за баня Избрана

VIEGA Винаги свежи идеи за баня VIEGA Винаги свежи идеи за баня

Зад марката VIEGA стои фамилно предприятие, което от самото начало поставя най-високи изисквания към качеството на своята продукция, сервиза, съблюдаването на срокове на доставка, а така също и максималната ориентация към потребителите.

 

На първо място към себе си. Защото е напълно ясно: в големия бизнес,за да постигнеш международен успех, е необходимо нещо повече от добра идея. Поради това повече от 110 години компанията се отличава със смелост, стремеж към иновации и пълна отдаденост на работата.

 

КОМПЕТЕНТНОСТ ПЛЮС РАЗНООБРАЗИЕ

Сега производствената гама на VIEGA включва повече от 16000 различни артикула. Това са изделия, които предполагат не само огромен избор, но и отлично качество. Обяснението е, чеVIEGA обединява най-доброто: прекрасно обучен персонал, най-добри суровини, високотехнологично съвременно производствено оборудване - и всичко това в пет производствени предприятия в Германия и САЩ.

 

СИСТЕМАТИЧНО И ТОЧНО

Освен това 16000 вида продукти са винаги налични на склад, а благодарение на идеалната логистика е обезпечена тяхната комплектовка, маркировка, опаковка и изпращане. Системата работи съвършено - както и всичко в компанията VIEGA. Взаимодействие има не само в процесите, но и в продуктите. База за това създава технологията зя системи за вграждане - една от многото иновации на VIEGA.

 

СТРУКТУРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ VIEGA

Идеалното решение за сухо строителство

Благодарение на ненадминатото си съотношение между качество и цена структурата за вграждане VIEGA ECO PLUS поставя отчетливи акценти в строителството на обекти. Тъй като тук всичко е съгласувано: стабилно изпълнение, надеждно качество и изключително разнообразие на дизайна. Независимо дали се извършва монтажа на един модул или групов монтаж върху направляващи профили - VIEGA ECO PLUS гарантира лесен и икономичен монтаж.

 

структурати за вграждане VIEGA

 

VIEGA Сифони за поддушови корита

Технология за отводняване на поддушови корита и вани VIEGA: съвършен дизайн, перфектна техника

Все повече клиенти предпочитат силни потоци вода и душови глави формат XXL, които за кратко време подават големи-количества вода, едновременно с това избирайки особено недълбоки поддушови корита, поемащи много малко количество вода.

 

VIEGA Сифони за поддушови корита

 

Сифони за отводняване на мивка за баня VIEGA

Дали с изящната си форма VIEGA ELEGANTA сифоните за мивка, с изпускателните клапани със специално създадена конструкция или със сифоните за мивки и перални, благодарение на великолепния си дизайн, те винаги привличат вниманието.

 

Сифони за мивка за баня VIEGA

 

Линейни сифони VIEGA ADVANTIX VISING / BASIC

VISING качествени дизайнерски линейни сифони VIEGA от неръждаема стомана, с голямо разнообразие на решетки, включително с повърхност от стъкло или плочки - за да се слее с останалата част от банята.

 

дизайнерски линейни сифони VIEGA

 

Линеен сифон за баня VIEGA ADVANTIX VARIO

Линейният сифон VIEGA ADVANTIX VARIO осигурява уникално съчетание на превъзходен дизайн, лесен монтаж и оптимизирана складова логистика. Благодарение на скоростта на оттичане до 0,8л./сек. той гарантира освен това и обезводняване с безупречна хигиена. В обхват на доставка е включен корпусът на линейния сифон с основна дължина 1200мм, а също и приспособлението за ножовка и монтаж, както и принадлежности за уплътняване. Като отделен артикул се доставя решетка от неръждаема стомана, като може да се избира матово изпълнение или такова с гланц, бяло и черно.

 

Линеен сифон за баня VIEGA ADVANTIX VARIO

 

*Разгледайте продуктите на VIEGA при нас тук*

Последно променена вЧетвъртък, 28 Декември 2017 07:46

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.