Menu

Cart

VIEGA

Производствената гама на VIEGA включва повече от 16000 различни артикула. Това са изделия (линейни сифони, подови сифони, сифони за мивка, сифони за вана, структури за вграждане, прес системи, прес системи за питайна вода, прес инструменти, и др.), които предполагат не само огромен избор, но и отлично качество.

 

viega

 

Зад марката VIEGA стои фамилно предприятие, което от самото начало поставя най-високи изисквания към качеството на своята продукция, сервиза, съблюдаването на срокове на доставка, а така също и максималната ориентация към потребителите. На първо място към себе си. Защото е напълно ясно: в големия бизнес,за да постигнеш международен успех, е необходимо нещо повече от добра идея. Поради това повече от 110 години компанията се отличава със смелост, стремеж към иновации и пълна отдаденост на работата.

 

Освен това 16000 вида продукти са винаги налични на склад, а благодарение на идеалната логистика е обезпечена тяхната комплектовка, маркировка, опаковка и изпращане. Системата работи съвършено - както и всичко в компанията VIEGA. Взаимодействие има не само в процесите, но и в продуктите. База за това създава технологията зя системи за вграждане - една от многото иновации на VIEGA.

 

viega press

 

НАЙ-ТЪРСЕНИ ПРОДУКТИ VIEGA:

#viega #viega сифони #viega структури за вграждане #viega линейни сифони #viega сифони за мивка #viega press #viega profipress #viega sanpress #viega pexfit pro 

 

VIEGA обединява най-доброто: прекрасно обучен персонал, най-добри суровини, високотехнологично съвременно производствено оборудване - и всичко това в пет производствени предприятия в Германия и САЩ. Продуктите на VIEGA изменят практиката. Независимо дали тръбопроводни или свързващи системи, канализационна техника или системи за вграждане и промиване - доказателството за силата на иновациите съпътства VIEGA във всички производствени сфери. Произведено в Германия!

viega logo

 

 

 

 

 

Сортирай
Резултати 1 - 21 от 710