Menu

Cart

WAVIN Пластмасови тръбни системи

WAVIN Пластмасови тръбни системи WAVIN Пластмасови тръбни системи

WAVIN / Вавин е най-големият европейски производител и доставчик на пластмасови тръбни системи и решения. WAVIN / Вавин предлага качествени продукти в областта на подземните и надземни тръбни системи за водоснабдяване, канализация, дренаж, инфилтриращи системи, отопление, дъждоотвеждане както и решения за телекомуникациите.

 

Освен за производството и маркетинга на качествените си продукти, WAVIN / Вавин се грижи и за по-добрият клиентски сервиз, включващ консултации и проектантска подкрепа в областта на най-новите продукти.

 

Централата на компанията се намира в град Цвьоле - Холандия, от където се ръководят повече от 40 завода в Европа. След придобиването на Hepworth Building Products през 2005г.WAVIN / Вавин вече има офиси в 27 Европейски държави и около 7,300 души квалифициран персонлал. WAVIN / Вавин активно разширява своето присъствие в Европа. Компанията непрекъснато подобрява своите пазарни позиции, като придобива ключови производства в някои Европейски страни; отваря нови офиси и разширява търговска си мрежа. През 2005 година бе открит и нов завод край Москва.

 

ПРОДУКТИ

WAVIN ASTOLAN Обезшумени тръби за канализация

WAVIN ASTOLAN Обезшумени тръби за канализация 1

 

WAVIN TEGRA Канализационни шахти

WAVIN TEGRA Канализационни шахти 1

 

WAVIN KG ПВЦ Тръби и фитинги

WAVIN KG ПВЦ Тръби и фитинги 1

 

* Разгледайте продуктите на WAVIN *

Последно променена вПонеделник, 15 Юни 2015 10:22

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.