ACO

Отводняване за фасади, тераси и обитаеми покриви!

 

Много често отводняването е необходимо при сложни конструктивни обстоятелства. Такива са терасите, озеленените покриви и зоната около фасадата. Интелигентните решения от ACO отговарят на всички изисквания и предизвикателства на тези апликации.

 

aco-pokrivi-terasi-i-fasadi-bg-maistor

 

Фасадното отводняване ACO PROFILINE се предлага във вриант от поцинкована стомана или от неръждаема стомана, а вече и от полипропилен. Отводнителните системи функционират на две нива. Отводнява повърхността и в същото време оттича водата от долния дренажен слой. Дъждовната вода от фасадата се отвежда ефективно към точката на заустване.

 

aco-pokrivi-terasi-i-fasadi-bg-maistor-1

 

Гравитационно отводняване на залени покриви. Чрез зелените покриви се постига задържане на най-малко 50% дъждовна вода на година. Различаваме екстензивно и интензивно озеленяване. Екстензивните залени покриви обикновенно са с малък обем. Интензивните зелени покриви включват храсти, тревни площи и дървета. Системите на ACO за покривно отводняване включват допълнителни компоненти за покриви с екстензивни и интензивни насаждения.

aco-logo-bg-maistor

 

 

 

 

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.