Мисията на компанията AQUAFILTER е да повишава жизнения стандарт на клиентите, като им осигурява чиста и здравословна вода. Ние предлагаме най-високите стандартни решения за филтриране на вода с материали, които са екологични и рентабилни за решаване на почти всички проблеми със замърсяването на водата. AQUAFILTER предлага продукти за: микрофилтрация, ултрафилтрация, нанофилтрация и RO филтрация.

aquafilter-bg-maistor

AQUAFILTER Europe

Полска компания с дългогодишен опит в производството. Производител на системи и компоненти за филтриране на вода в Полша и Европа – висококачествените продукти са валидирани чрез индустриални сертификати. Продуктите на Aquafilter Europe имат облигационна застраховка до 2 000 000 долара. Субсидии на ЕС за нови машини, технологии, производство. Модерни машини. Съвременни тестови лаборатории. Модерно складиране с висок залив. Опростен митнически режим – гаранция за ефективна логистика. Висококвалифицирана работна сила с иновативни идеи.

aquafilter-company-bg-maistor

Компания AQUAFILTER е безспорен лидер в разработването на нови решения, свързани с филтрацията на водата. Дългогодишното присъствие на пазара ни прави предвестник на иновативни решения, като нашите идеи се възползват и от други компании. Aquafilter Europe винаги е крачка пред конкуренцията и за да поддържа лидерска позиция, непрекъснато инвестира в нови технологии, машини, продукти и обучение на инженерния персонал.

aquafilter-logo-bg-maistor

Показване на 1–16 от 37 резултата

Покажи 8 16 32 64