ARISTON е световният експерт в подгряването на вода и уреди за отопление осигуряващи на хората по света решения с италиански дизайн, високо качество и ефективност. Благодарение на световната си експертиза и дълбоко разбиране нуждите на потребителя, ARISTON е постоянно приветстван с доверие от милиони домакинства по света, вече повече от 50 години, в които продава своите продукти в над 150 страни по света. ARISTON е също ценен от експерти и професионалисти за усилията по отношение на обновяването на външния вид на продуктите си и улесняването и бързината на монтажа и поддръжката им. 

 

ariston-elektricheski-boileri-bg-maistor

 

Комфортът на Вашият дом е нашата мисия

Домът е мястото, където хората се чувстват в безопасност и свободни да бъдат себе си, мястото където са щастливи и обичани. Домът е мястото пълно с живот и ценни приятни моменти. ARISTON се грижи за ежедневния комфорт на хората, давайки им силата да се наслаждават на ценните моменти вкъщи, ден след ден.

 

ariston-boileri-bg-maistor

 

Ексклузивен дизайн, проектирани и произведени в Италия! Заболени форми, елегантни облицовки, висококачествени материали и без видими болтове. Украсен е с ясен и интуитивен дисплей. Иноветивативни технологии като WaterPlus Ви позволява да разполагате с 16% допълнително топла вода, а Titanshield гарантира дълъг живот на бойлера и го държи винаги на върха. Тези и още много други иновативни технологии Ви позволяват да изживеете по нов начин топлата вода! 

ariston-logo-bg-maistor

 

 

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 31 резултата

Покажи 8 16 32 64