Azulejos Benadresa

Следвайки линията на своята постоянно развиваща се философия, със своите иновативни колекции, в различни размери, текстури и цветове, Azulejos Benadresa предлага свят от безкрайни възможности за създаване на Вашия личен стил във всяка атмосфера.

 

Azulejos Benadresa

 

Azulejos Benadresa следва философията на постоянна еволюция. Тя предлага иновативни колекции от плочки в различни размери, текстури и цветове. Със своите продукти Azulejos Benadresa създава безкрайни възможности за изразяване на личния стил във всяко пространство.

 

Azulejos Benadresa

 

В света на интериорния дизайн настъпването на новата година е подходящо време да предвидите и анализирате тенденциите, които ще бъдат най-актуални през следващите месеци. Тази година е на контрастите, където ще намерят място както семпли стилове като модерен минимализъм, така и по-експресивни.

 

Докато естествените текстури като дърво или камък ще продължат да бъдат значителни, по-иновативни текстури, като метал. Пространствата ще възприемат повече индустриални концепции в опит да създадат хибридна атмосфера, която съчетава естествения комфорт с изразителните и дизайнерски елементи на по-креативни компоненти.

Време е за създаване,

Време е за AB!

Azulejos Benadresa

Показване на 1–16 от 33 резултата

Покажи 8 16 32 64