Душ кабините и параваните за баня намират все по-голямо приложение в съвременните бани. Ако Ви е омръзнало от постояното почистване и подсушаване след душа, то това е Вашето решение. Намерете голямо разнообразие от душ кабини и паравани с плъзгащи се, отварящи се и сгъващи се врати, отличаващи се със своята практичност и функционалност. С богато разнообразие от форми, размери и стил, душ кабините могат да отговорят на Вашите потребности. Квадратни и заоблени, асиметрични, врати за ниша, комбинации между фиксиран панел и подвижна врата – има по нещо за всеки.

 

Душ кабините и параваните за баня намират все по-голямо приложение в съвременните бани. Ако Ви е омръзнало от постояното почистване и подсушаване след душа, то това е Вашето решение.

 

Душ коритата вече могат да бъдат инсталирани без рамка. Минималната дебелина и възможността за вграждане в пода улесняват достъпа до душ пространството, елиминират стъпалата и осигуряват приятен естетичен вид.

 

Най-търсени модели: душ кабини, параван за баня, душ корита, черни душ кабини, стъклен параван за баня, плоски душ корита, без рамкови душ кабини, корито за душ кабина, стъклен параван за бани, праг за душ кабина и още.

 

Показване на 1–16 от 286 резултата

Покажи 8 16 32 64

Душ кабини за баня (41)

Душ корита за баня (151)

Паравани за душ за баня (92)