Тоалетните чинии са основна част при обзавеждането на Вашата банята и тъй като се налага да я използвате по няколко пъти на ден, то това е едно от местата на които има нужда да се чувствате спокойни. Тоалетните чинии предполагат разглеждането на различни видове модели, за да изберете коя е точно за вас: конзолни тоалетни чинии /наричани още висящи тоалетни за вграждане/, които предоставят повече пространство в банята или стандартните тоалетна чиния за стоящ монтаж! При нас ще намерите различни модели, които Ви дават щипка цвят или иновират с различен дизайн, с чиято помощ можете да достигнете до винтидж или модерна визия на тоалетната, която перфектно ще завърши Вашата баня.

 

toaletni-chinii-i-kapaci-za-baniya-bg-maistor

 

Намерете тоалетни чинии с овален или квадратен дизайн – за да Ви помогне да адаптирате Вашият дизайн към декорацията на банята. Смарт тоалетни, окачени тоалетни, без казанче, с високо или ниско казанче… безкрайни възможности, от които да избирате!

 

Най-търсени продукти: конзолни тоалетни чинии, стоящи тоалетни чинии, казанче за тоалетна, капак за тоалетна чиния, седалка за тоалетна чиния, тоалетна чиния с биде, висяща тоалетна, стенна тоалетна чиния и още.

 

Показване на 1–16 от 260 резултата

Покажи 8 16 32 64

Конзолни тоалетни чинии за баня (40)

Стоящи тоалетни чинии за баня (16)

Седалки и капаци за тоалетни чинии за баня (52)

SMART Тоалетни чинии (6)

Тоалетни чинии комплект със седалка и капак (119)

Принадлежности за тоалетни чинии (33)