Баня - полезни съвети!

ALCAPLAST Чешка традиция и световен дизайн на санитарни системи

ALCAPLAST Чешка традиция и световен дизайн на санитарни системи

 

Качествен контрол

Производствения процес се контролира от система за управление на качеството ISO9001:2015 и е сертифицирана от Det Norske Veritas. Продуктите са тествани и сертифицирани от Института за изпитване и сертифициране ITC Zlin в Чехия и OFI в Австрия. Всички продукти се следят непрекъснато в собствените им лаборатории, което гарантира високото качество на продуктите.

 

Премиум марката ALCA

Премиум марката ALCA представя редица дизайнерски продукти, които са изцяло разработени с висока полезност. ALCAPLAST с създател на редица нови тенденции в санитарните технологии. Сътрудничеството с редица дизайнери в създаването на нови продуктови линии, им допринася няколко престижни награди.

 

alcaplast-sanitarna-armatura-bg-maistor

 

alcaplast-sanitarna-armatura-bg-maistor-1

 

Дизайнерски бутони за структури за вграждане NIGHT LIGHT AND FLAT – Световен дизайн

ALCAPLAST е съзадтел на тенденции в света на дизайна. Това се потвърждава от две награди,които компанията получи през последните години. Престижната награда IF DESIGN AWARD 2018 оцени новостта – бутони за структура без допир NIGHT LIGHT – победител в категорията за баня. Техният предшественик, колекцията бутони FLAT, бе награден от журито на конкурса за дизайн на продукта RED DOT AWARD през 2014.

 

100-те най-добри Чешки компании

ALCAPLAST защити позицияте си сред 100 най-успешни Чешки компании през 2020 година, като зае отличното 26-то място

 

Предприемач на годината за 2018 

Собствениците на ALCAPLAST спечелиха националния кръг на престижния конкурс EY Предприемач на годината

 

Топ чешки дами

ИЗпълнителния директор Радка Прокопова защите миналогодишната си победа в категорията бизнес дами от престижното проучване Най-добрите дами в Чешката република.

 

alcaplast-sanitarna-armatura-bg-maistor-2

 

Екологично производство

Компанията ALCAPLAST е дългосрочен инвеститор в екологично чисто производство. Намаляването на отрицателното въздействие на производството ку върху околната среда е един от основните приоритети на компанията. Ето защо и производствените процеси са проектирани по начин, който предотвратява създаването на на отпадъци, които могат да се получат, могат да бъдат използвани повторно в производството. Остатъчната производствена топлина също се рецеклира и използва за отопление на сгради или след като се трансформира в охлаждане чрез процеса на тригенерация сеизползва за охлаждане на машините. Непрекъснатата модернизация на производствения процес намалява изискванията на компанията към потреблението на електрическата енергия. 

Разледайте всички продукти на ALCAPLAST при нас тук…

Приятно пазаруване!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *