Баня - полезни съвети!

Цветни смесители за баня – Изборът е Ваш!

Цветни смесители за баня GROHE

Представяме Ви колекцията на GROHE от специално подбрани цветове продукти за всички допирни точки в цялата Ви баня. Какъвто и да е Вашият стил, GROHE има подходящ цвят за Вас, който да превърне идеята Ви в реалност, с истинска последователност във всеки елемент, от смесители за баня до душове, чак до детайлите на аксесоарите за баня и бутоните за структурите за вграждане, което прави Вашата идея напълно изпълнима. Нищо не е оставено на случайността и изборът зависи изцяло от Вас, което Ви дава пълна свобода да проектирате баня, въплъщаващо Вашето истинско аз.

 

Цветни смесители за баня GROHE

GROHE PVD – Цвят от матиран до блестящ като диамант, устойчив на надрскване!

Смесителите GROHE са създадени да изглеждат така красиви и изящни, колкото и в деня, в който за първи път се влюбихте в тях. Специална рецепта за успех се крие в дълготрайното качество на повърхността. GROHE използва най-съвременна технология, за да осигури изключително качествени покрития. Процесът на физическо отлагане на пари PVD гарантира, че повърхностният състав е три пъти по-твърд, осигурявайки блестящо златисто или изискано покритие от неръждаема стомана. Освен че е по-твърда, повърхността е и десет пъти по-устойчива на надраскване, така че може да бъде ценена цял живот.

 

Цветни смесители за баня GROHE

 

Високата PVD технология вдъхва живот на новите цветове

Намерете Вашият перфектен смесител

В банята нищо не е оставено на случайността. Ето защо създадохме Perfect Match – за да премахнем догадките при съпоставянето на правилния кран с правилната керамика. Вътрешните дизайнери на GROHE тестваха стотици комбинации по три критерия – естетическа привлекателност, комфорт за потребителя и работа без пръски. Толкова е лесно, че трябва да направите само един лесен избор – за идеално съвпадение.

 

Цветни смесители за баня GROHE pdf

Разгледайте брошурата!

Сега освен своята естетичност и комфорт от GROHE ни предоставят и специални цени на свойте цветове! Побързайте и създайте банята на Вашите мечти!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *