Баня - полезни съвети!

Добавете цвят във Вашата баня!

Добавете цвят във Вашата баня!

dizainerska-cherna-baniya-bg-maistor

 

Новостите на IDEAL STANDARD, представени на ISH през март тази година, където се очерта тендецията за цветните продукти в банята.

 

pastelni-cvetove-ot-ideal-standard-bg-maistor

 

През годината пастелните цветове се завръщат на преден план, като най-атрактивен сред тях е розовият. Митът за изключително женски цвят се развенчава. Розовото в различните нюанси става еквивалент за семейната баня, цвят на стила, който прави околната среда хармонична, релаксираща и приятна за живеене. Геометричните фигури, триизмерни мотиви и цветове са още един начин да се направи модерната баня динамична и запомняща се.

rozova-baniya-bg-maistor

 

Силата на цветовете на плочките на серия VIOLA, VOGUE и IZOLA от КАИ Груп повдига настроението и преобразява помещението. Богатият избор от декоративни елементи ще задоволи всеки вкус и стил.

 

Смесителите за мивка GROHE GRANDERA със златисто покритие warm sunset ще внесе елеантност във всяка баня. Свободностоящия смесител за вана/душ от същата серия впечатлява не само със покритието си, но и превърне банята Ви в луксозна зона за релакс.

grohe-grandera-warm-sunset-bg-maistor

 

Смесителите за баня от серията ESSENCE на GROHE впечатляват с елегантен дизайн и блестящо покритие, придаващи Ви истински акцент в банята.

grohe-essence-warm-sunset-bg-maistor

Освен всички модерни цветови решения, може да заложите и на красивите блестящи със своето хромно покритие смесители. За постигане на истинска прецизност в банята заложете на GROHE PLUS.

 

Насладете се на блестящ и авангарден дизайн с новата серия модерни смесители на GROHE. Освежаващо различниат дизайн на тази иновативна гама смесители за баня предлагат ново ниво на ергономичен комфорт и практични функции. Серията GROHE PLUS включва и смесители с LED  дисплей, показващ температурата на водата, за да бъдете винаги сигурни, че водата е с точната температура. Управлението на смесителя е изцяло в ръцете Ви, благодарение на иновативният дисплей, показващ температурата. LED индикаторът поставен в горната част на смесителя за мивка, позволява само с един поглед да разберете температурата на водата, а когато я спрете, дисплея изчезва, оставайки безупречния вид на смесителя непромене.

grohe-plus-bg-maistor

 

Дизайна на GROHE PLUS черпи вдъхновение от дъгата, форма, която предлага както сила, така и лекота. Комбинирайки извивките на кръглите и чистите линии на куба, GROHE PLUS създава вълнуващ, архитектурен силует, идеален за иновативни бани. Серията представлява точност, сила и стабилност, съчетани с функции, които предлагат комфорт, удобство и контрол.

grohe-plus-bg-maistor-smartcontrol

Благодарение на тази комбинация от форми, продуктите от серията подхождат както на интериорни решения, залагащи на силуета с меки, заоблени ръбове, така и на бани в по-остър, кубичен стил. Серията предлага артикули с блестящо хромирано покритие или е модерен brush nickel цвят. Двуцветното покритие на някой модели, смесването на ослепителен хром с чисто бял акрил подчертава красотата на иновативния дизайн смесители за баня и го прави перфектно съчетание за продуктите GROHE SMARTCONTROL и RAINSHOWER ACTIVE.

 

Всичко това може да намерите при нас тук …

Текст: Списание Наш Дом

Брой: Банята & SPA + H2O

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *